0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,435 puan) tarafından
Kızlar 1 yaşındaki kızımla aöften ikinci üniversite okumayı düşündüm yaşlı bakımı ya da tıbbi sekreterlik düşünüyorum bu ikisinden sizce 2 sene sonra hangisinin ataması daha rahat olur ve yapabilir miyim sınavları onlinemı oluyor bilmiyorum bilgi verir misiniz olduki yapamadım dondurma yapabilir miyim özelde iş bulma fırsatı hangisinde daha çok bilgi verir misiniz kızlar? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Sekreterlik yaşlı bakımı zor bir iş hasta bakımı gibi yapılıyor yapabilir misin ki
-Reklam-
0 oy
(5,063 puan) tarafından
valla yaşlı bakımı okuyup atananda var tıbbı sekreterlık okunuo atananda var bir iki yıldır ıyı alım yaptı arkası kesılebılır
0 oy
(769 puan) tarafından
Tıbbi sekreterlik bu yıl çok oldu alımı uzun bir süre almazlar .bir arkadaşım 10 yıl sonra bu yıl atandı 
0 oy
(7,225 puan) tarafından
Yaşlı bakımı okuyorum bende son 4 dersim kaldı inşallah. İş durumunu da hiç araştırmadım valla polislik istediğim için kolayından 2 yıllık bir bölüm seçeyim dedim çokta kolay değilmiş ayy:Dd
tarafından
Çocuk gelişimi seçeydin ya bacım
(7,225 puan) tarafından
Ne bileyim bunu seçtim işte o zmn az kaldı bu sene bitiririm artık heralde
tarafından
İnşallah ya dersleriniz çok zor benimki de tıbbi sekreterlik daha çalışmaya başlamadım bile dersler çok zor ve ilk dönemim
(7,225 puan) tarafından
Bölümün kendi dersleri zor değil aslında ama diğerleri zor gerçekten Allah kolaylık versin
tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasirinn annesi (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu