0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,492 puan) tarafından
Sorum yukarda istasyon aldım girip yem yemeleri için detan marka ama ise yaramiyo gibi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Patates haşla sıcakken ez 

Sonra eczaneden alıcağın borik asiti eldiven takip içine kat yoğur küçük toplar yap çok minicik olmasın misket kadar olsun sonra dolap arkalarına nereden çıkıyorsa oraya koy annemin tarifi çok etkili ama evde çocuk varsa dikkat et alır yer Allah korusun 
(8,021 puan) tarafından
Ben eczaneye sordum borik asiti hatta sen başka posta yazmıştın sanırım oradan görmüştm bön bön baktılar bana sanki adam zehirlicekmisim gibi öyle seyler bilmiyoruz dediler hamam böceği için dedim ilaç kakaladilar onu aldım :D
tarafından
Bir çok eczane bilir aslında
(8,021 puan) tarafından
Bilmeyince bende şaşırdım birden o bakışlarla karşılaşınca:D
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Ben çok şey denedim kurtulamadım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Jel ilaçlar var kesin çözüm. 
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Ben senelerdir çekiyorum. Aşağıda market var oradan kaynaklı. Sizin de gıda üzerine satış yapan bir yer varsa oradan türemiş olabilir.  Neme gelir. Çok iğrenç bir ******. Bir sürü yavrular bir de. Gizli saklı kuytu köşe her yere saklanır. Clasamed sanırım bu marka böcek ilacı aldık biz. Onun baya faydası var. Şimdi de haşere uzmanı bir adam ilaç vermiş onu kullanacağız. O da olmazsa ilaçlatacağız. 
0 oy
(360 puan) tarafından
K-othrine SC 50 annem bu ilacı kullandı baya da etkili demişti valla dene belki senin evde de işe yarar inşallah 
0 oy
(1,580 puan) tarafından

Raidin kaset gibi kare olan ilaçlarından aldım, dolapların altına attım buzdolabın altına heryere , evi sık süpür sil, bide  gordugumü öldürdüm Allah affetsin sonra kesildi bayadır yoklar cok sükür, resmini koydum

image

0 oy
(88 puan) tarafından
Hamam böceği bastıysa ne yaparsan yap geçmez bak ne yaparsan yap diyorum çünkü bunu yaşadık tek çare böcek ilaçlama firması. Kayınvalidemin mutfağının dolaplarının aralarına yumurta yapmışlardı ama binlerce yapıyorlar inanamazsınız firma gelip oraları teşhis ederek yumurtalarının olduğu her yere ilaçlama yaptılar ve yumurtalarını kuruttular. Senin yaptıkların böcekleri öldürür ama yumurtalarını yok etmez bu yüzden de sürekli ürerler 
0 oy
(19,907 puan) tarafından

image

Bak bunu al kullan. Sonra da bana dua et. Ben de burdan bı arkadaştan öğrendim. Gerçekten çok işe yariyo. Nerdeyse kökünü kazıdı diyebilirim çok şükür 

(1,492 puan) tarafından
Nasıl kullaniliyor
(19,907 puan) tarafından
Küçük cicugun varsa onun ulasamayagi yerlere sık. Böceklerin yoğunluklu görüldüğü yerlere örneğin dolap altları gibi küçücük pirinç tanesi kadar sıksan bile yetiyo. Farklı farklı yerlere sık. Böcek onları yiyo. Yerde ölülerini buluyorsun sabah
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yakın da olsan sana verirdim kayinvalidem çalıştığı yerden ilaç getirdi çok şükür 2 senedir böcek yok seneye çıkarsa tekrar ilaclycam çok iyi ama ne markası var ne başka bisey iş den de çıktı bilsem söylerdim 
(1,492 puan) tarafından
Ya iyimis nerde oturuyon cnm
(1,881 puan) tarafından
Gebze

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 614 göst.
0 oy
11 cevap 336 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.

410,008 soru

12,327,424 cevap

39,134 kullanıcı

Kategoriler

...