0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Mrb kizlar 16 gün önce kürtaj oldum boş gebelikten dolayı hemşire 2 3 ay korunman daha iyi olur dedi şuan korunuyorum ama korunmayı bırakmak istiyorum bebek istiyorum çünkü sizce aynı şeyi tekrar yaşar mıyım birinci düşük oldu buda kürtaj ile sonuçlandı korunmayı bırakan oldu mu veya hamile kaldığı gün aynı şeyi yaşadı mi kürtaj lar lütfen beni bilgilendirin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 3 ayı doldurdum. Bugün sağlık ocağına gittim tahlil falan yaptırdım sonuca yarın bakacak vitamin falan yazdiririm. Adetim bitince kadın doğuma da muayene olcam. Sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.
(122 puan) tarafından
Anladım cane Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 1 ay korunmayı düşünüyorum
tarafından
Amin inşallah bencede korun 3 ayda anca toparlanır dedi doktor
(122 puan) tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
(813 puan) tarafından
Bnce hemşire ne dediyse onu yap benim bı arkadaşta boş gebelikten kürtaj oldu sonra belli bı ay korundu şimdi hamile 5 aylik
(122 puan) tarafından
Bende Bi ay korunmayı düşünüyorum ondan sonra bırakmak istiyorum
(813 puan) tarafından
Sen bilirsin canim
0 oy
(1,455 puan) tarafından
16 gün önce kürtaj olmuşsun korunmayı bırakman çok çok erken bence ebeyi dinle çünkü benimde ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum doktor 3 ay korun dedi 3 ay korundum sonra doktoruma muayene oldum bir sıkıntı yok gebelik düşünebilirsin dedi ondan sonra bıraktım korunmayı yani bu hem vücudun hem rahmin hem de psikolojik olarak toparlanman için sağlık için 
(122 puan) tarafından
Bırakmicam ama sadece bir ay tek korunmayı düşünüyorum
(1,455 puan) tarafından
Bence doktora danışın sağlığınız için
(122 puan) tarafından
Kürtaj olduğum zaman bir ay sonra kontrole gel dedi kontrole gidip öyle bakarım
(1,455 puan) tarafından
Aynen canım sorarsın ona göre hareket edersin , Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
(122 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu