Köye seneden seneye yazları kalmak için iyi ama temelli olarak kalıp tarla tapan hay.van işi çok zor hele bilmeyene daha zor ben gibi
Ben gitmek istiyorum bizim köy artık köy gibi değil oradakiler şehirli olmuş biz köylü bağ bahçe yok inek yok karışan eden yok altında araba varsa bin çık çarşıya 2 dk sürmüyor her yer tanıdık temiz hava ben isterim keşke gidebilsem
Köyde yaşıyorum
Yapamam ben. Bahçe tarla işi hele hayv.an işi mümkün değil. He insanoğlu mecbur kalınca her şeye alışır ama Allah mecbur etmesin. Haa eşim araba alır, evin çevresini böcek akrep fare vs. hayvanlara göre güvenli hale getirir, üstüne hiç bi köy işine karışmazsam o zaman olur
Şimdi köy var köy var benim dogup büyüdüğüm köy kasaba gibiydi tarlamız vs zaten yoktu bır tane ınegımız vardı onunla da annem ilgileniyordu zaten bakımı zor degıl samanını yemini verirdi yazında coban otlatırdı köyun cobanı.. 15-20 tavugumuz vardı bırde evın onumde kucuk bır bahce annem eker bıcer ederdı babam sigortalı bır ıste calıstı kendımı bildim bileli köyde tarla vs ısımız olmadı ben zaten ne ahır ne bahce ne tarla yuzu gormedım istanbulun göbegın büyümüş gibisin nasıl köy kızısın dıye de dalga geçerlerdi annemler hatta hanı köy nerde derdım bende bu sekılde olursa ınan ısterım sakın bıraz merkeze uzak ama cok degıl en fazla 10 km hayvan tarla vs olmaz yapamam ama kucuk bır bahce harıka olur alıskın oldugum ıcın dinginlik sevıyorum ben kalabalık asla bana gore degıl
1,496,198 soru
24,441,552 cevap
353,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın