0 oy
1,102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir ay önce bizim çapraz daireye bi kadın taşındı.  Dul ve tek başına  yaşıyormuş.  Benim eşim de çoğu zaman gündüz evde olur gece çalışır.  Birgün kapı çaldı bu kadın ayağında şort ve atletten farkı olmayan bi tişörtle kapıyı çaldı.  Eşim açtı kapıyı.  Patates istedi . Eşim utancından hemen içeri girdi patatesi verdim gönderdim.  Bi saat sonra elinde bir tabak yemekle gelmiş.  Eline sağlık dedim . Neyse bi kaç gün geçti eşimin gelmesini bekliyordum balkonda . Bide baktım ki elinde iki poşet eşimin arabadan inmesini bekledi . Eşim indi eşimden yardm istedi oda asansöre kadar taşımış.  Tabi çok sinirlendim . Sonra bir kaç gün geçti yine geldi esin evde mi diye sordu hayırdır dedim otoparkın kumandasını bulamıyorum zahmet olmazsa açsa diye . Bende sinirlendim.  Eşim müsait deil nerde olduğunu bilmiyorum ben dedim . Ama çok sinirlendim . Karşı komşumu gördüm geçen gün bana dedi ki çapraz komşuyla çok samimi olmayın tekin biri deil dedi . Kaç gündür sinirden patliyorum.  Çok mu abartıyorum acaba  . Bidaha ki sefere nasıl davransam bilmiyorum.  Hamileyim ve bu binaya yeni taşındık . Elimden gelse taşınacam ama neredeyse imkansız.  Abartıyor muyum sizce ? 

28 Cevaplar

0 oy
(1,665 puan) tarafından
Kesinlikle abartmıyosn tersle gerekirse kov evinden ne ***** kadınlar varya sanki sırf yuva dağıtmak için gelmişler dünyaya eşini de uyar kesinlikle o kadını gördü mü yüzünü eğsin durdurup yardım isterse duymamazlıktan gelsin o naısl iş ya benim eşim olsa o kadınıb saçını başını yolarım 
-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından
Tepkimi koyardım. Çok sinir bozucu bir şey. 
0 oy
(163,642 puan) tarafından
Ne abartması kız anaaa ben olsam varyaa tavuk gibi yolmustum coktan benim esime poşet tasitcak varyaa anaaam cinnet sebebi benim icin bu 
0 oy
(725 puan) tarafından

Hayır haklısın tabiii benm de yan komşum dul abi falan diyor ama yine de haz almıyorum tabi o kadar samimi olmasına, sigarasını bile eşim den istiyor. Birşey oldu mu gece 12 de dahi aradığı oluyor :angry:

(2,483 puan) tarafından
Abii ayagi cekiyo resmen
Ne demek 12 de ariyo
Ayy senin yerine ben sinir oldum bak
(725 puan) tarafından
Walla öyle. Eşim tam 9 da işten çıkar en fazla 10dk da evde olur baktım gecikti komşu bilmem ne istemişti diyor bebeği var çıkamıyor falan diyor. Kavga ediyorum ama yok aynı...
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Hamileler hisseder.Bişey çıkmadan önlemini al.Hiç muhatap olma, kapıtı bile açma
0 oy
tarafından
Bi daha kapına vurunca zırt pırt kapıma gelme ben komşuluk sevmiyorum de gözün tutmadıysa 
0 oy
tarafından
Abartmiyosun tepkini koy tersle evin önüne kadar geldugde yukari mi cikamadi iki posetle insan bi çeki duzen verir birine gidiyosun habersizce erkek olur diye düşünmez mi işine mi gelir ? Eşine de söyle muhatap olmayalım hoşlanmadım de gec
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Abartmıyorsun.Kadını tersle ne kadar sana iyi güler yüzlü davransada tersle asla yumuşak diye ona ters davranmaktan çekinme. Öyle insanlar arsız olur hep güler yüzü kullanırlar. Tersle hatta bağır çağır o neye uğradığını şaşırdın adi orosbu.

Kapıya gelirse hanfendi bidaha kapıma gelmeyin istemiyorum diye bağırıver neye uğradığını şaşırsın Bi anda.

Eşini kafalara sonra sen çok ağlarsın yırtınırsın. O ihtimalleri düşün Bi anda tersle. 

Bn bu konularda rahat olamıyorum hemen parlıyprum çünkü günümüzde insanlarda edep ar namus kalmadı herkesten herşeyi bekler hale geldim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 572 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,141 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 519 göst.
16 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Anneler_gurubu 789 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 525 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,660 soru

24,213,321 cevap

338,259 kullanıcı

...