0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Yıkanırken küçük parmağımı sokuyorum hafifçe :D

Eşimin göbek deliği dışarı doğru benm içe doğru. Kulak çöpyle bazen temizliyorum ama tertemiz oluyormudur bilmiyorum :D temizlemesi zor oluyor.

Sizlerde temizliyormusunuz yoksa hiç birşey yapmasanzda sizi rahatsız etmiyor mu?

6 Cevaplar

+1 oy
(134,287 puan) tarafından

senin postlari ne zan okusam aklima wc dusurdugun tlf daki kokuya gelenn sinek geliyo yaa :Duuuhahahaha

(4,401 puan) tarafından
İyyyyy simdi ben bu yorumu beynimden nasıl silicem :))
(134,287 puan) tarafından
ben silemedim uzun zamandir fundanin her postunda aklima geliyo ☺️☺️☺️☺️
(122 puan) tarafından
Kız sizin hafizaniza ben ahahahahh bu nasıl bellek silin beni hafizanizdan Funda yok öldü ahahahha
(4,401 puan) tarafından
Yeni hafizalara bulasiyosun ne silmesi bacım :))))
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Benimki ne içe ne dışa doğru tam arası zaten normal yıkanırken kendi ke dine temizleniyor hiç kirlenmedi şimdiye kadar
(122 puan) tarafından
Benimki kirleniyor. İçine doğru çok girik hepsi orda birikiyor sanki
tarafından
Ben ic tarafi cimbizla tutup cekiyorum icte birikiyo ellen kulak copuylen cikmiyo anca cimbiz suan  hamileyim son ayim disa dogru cikti şiş gibi duruyo korkudan temizliyemiyorum dusta ne kadar olursa
(122 puan) tarafından
Cımbızla mı kız okadar sert içinden dışarı cimbizla nasıl çıkardın edin acır:/ kaş alırken etimi kaptirsam bile cnm acıyor
0 oy
tarafından

Öyle özellikle temizlemiyorm zaten banyo yaparken temizleniyor:D sen ilginç bir kadınsın :D

(122 puan) tarafından
Yani bütün gariplik bende olur ahahaha ayak tırnaklarımda şekil bozukluğu var, kulağımda egzama(kulaklıkla şarkı dinliyrm diye), saçlarım dökülüyor (stresten) bacaklarimda varis var (kulaklikla şarkı dinlerken hep ayakta oynarak konser verir gibi olduğum için doğumda iyice çoğaldı), göbeğimn deliği pis temizlenmiyor ahahahaha yani cidden hep kendime zararım bu ne böyle çürük her yanım yaşadığıma şükrediyorum :D çok şükür bütün herşeye rağmen ölmedim ama ayaktada değilim haahah
tarafından
Ölme Allah korusun çok yaşa :D
(122 puan) tarafından
Ahahahah yaşamak denirse bunaa ahahah
0 oy
(19,985 puan) tarafından
Ben her gusül alırken muhakkak orayı da yukarım. Oraya da su gitmesi gerekli olduğu için 
(122 puan) tarafından
Ben her duşta yapıyorum ama yinede temiz değil nasıl bi delikse ahahha
0 oy
tarafından
Benimki kücuk  ama esimin kinde kucuk  yavru  kedi baklir sjsjs
(122 puan) tarafından
Bnimkide küçük ve içe doğru parmağım zor giriyor ama herşey var mübarek
0 oy
(13,742 puan) tarafından

Dogumdan sonra büyüdü benim delik o yüzden öyle çubuk falan sokmam ama parmakla sabunlarim  :D

(122 puan) tarafından
Bende duşta yapiyorum ama kâr etmiyor ahahah

İlgili bir soru bulunamadı

410,439 soru

12,344,958 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...