0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Allah aşkına bir fikir verin ,kayınvalideniz size  iftira atsa ve eşinizin zoruyla görüşmeye devam etseniz ne hissedersiniz,yani ben bu durumdan çok rahatsızım Allah rızası için ve evimin huzuru için dedim görüşmeye devam ettim ama içim almıyor yani yaptıkları aklımdan çıkmıyor sürekli beddua ediyorum ee sonra yine aynı ortamda bulunuyorum kendimide samimiyetsiz görmeye başladım, dualar ediyorum unutayım yaşattıklarını diye ama çıkmıyor aklımdan yani şu an bana bir kötülüğü yok ama asla da hatalıyım demedi ki zaten ömrü boyunca ben hatalıyım dememiştir kimseden de özür dilememiştir öyle bir karakter çünkü hele bir fikir verin kızlar direkt unutamadım ve içim almıyor böyle diyip görüşmeyi temelli keseyim mi yoksa ilk canımı sıktığı anda mı onu mazeret gösterip görüşmeyi keseyim, çünkü kendilerini melek gibi andıkları her ortamda midem bulanıyor

2 Cevaplar

0 oy
(2,773 puan) tarafından
Sorununu açıkça söyle canım.  Allah yardımcın olsun 
(41 puan) tarafından
Defalarca konuştum kesinlikle hatalı kabul etmiyorlar kendilerini evet ortada bir itham var ama kalbi temiz olduğu için bunun nereye varacağını düşünememiş diyorlar kaynanam için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence hiç bahaneye gerek yok direk sorunu söyle anlat durumu ve uzak dur kendine bu eziyeti yapma 
(41 puan) tarafından
Yani açıkçası kendilerini kusursuz gören bir aile ile tekrardan şu sıkıntım var sizinle ilgili demek o kadar karmaşık ki benim için hangi kelime hangi cümle onların biz kusursusuz tabusunu yıkacak bilmiyorum
tarafından
Eğer karşına alıp konuşabileceğin insanlar değilse hiç yorma kendini yine olan sana olur ufacık bir şey de kopar bağları hiç açıklama yapma gereği duyma
(41 puan) tarafından
Bence de öyle yapayım çünkü mümkün değil ki sadece bana özel değil 10 tane akrabaları varsa 9 u zaten evlerine uğramaz kimse yaklaşmıyor bunlara
tarafından
Aynen öyle böyle insanlarla iletişim kurulmaz

İlgili bir soru bulunamadı

408,126 soru

12,256,436 cevap

37,258 kullanıcı

...