Kızlar 5 yıllık evliyim 5 yılda 5 ev değiştirdim başıma gelenlere bakın
İlk kaçarak evlendik yaklaşık bir ay kaynanamla oturdum idareten sonra onlara çok yakın bir ev bulduk giriş kat rutubetli böcekli sobalı birlik oturmaktan iyidir diyerek girdik oraya 1 yıl 9 ay orda idare ettik sonra doğalgazlı tertemiz bir ev bulduk çıktık
Orası da mahalle kötüydü ulaşım yoktu resmen heryere iki aktarma gidiyorduk eşimin işine ters düştü biraz sonra eski oturdumuz mahallede eşim bir ev buldu tutturdu oraya taşınalım diye yoksa ben evden memnundum iki buçuk ay oturduk çıktık ordan da zaten hatayı orda yaptık keşke hiç çıkmasaydık
Sonraki evim saray gibiydi kirası da çok uygundu ev sahibi de çok iyiydi Allah razı olsun ama bekar oğlunu evlendirdi evi boşaltın dedi sadece 11 ay oturabildik çıktık mecbur
Sonra anneme yakın bir ev bulduk benim için çok iyi oldu oğlum için de çok yardımcı olurdu annem bana. Ama ev sahibi kafadan çıktı giren hiçbir kiracıyı bir seneden fazla oturtmazmış vay annen niye geliyo vay kapıyı niye açıp kapatıyonuz vay balkonun niye tozlanmış da silmemişsin illallah ettirdi 2 yıl oturabildik bıktırdı bizi çıkın çıkın diye diye ordan da çıktık
Şimdiki evimizi bulduk harabe gibiydi eşim çok emek verdi çok tadilat yaptı kendi elleriyle ben 7 aylık hamile beş gün temizlik yaptım bir başıma çocugum perişan oldu bizimle beraber zar zor taşiındık
Ve daha 3 ay olmadan ev sahibi evi satmaya karar vermiş hergün eve müşterilerini getiriyor biri alır da bizi çıkarır diye ödüm patlıyor daha 20 gün önce doğum yaptım her strese giriyorum burdan da çıkıp nereye gideriz diye. Belki inanmazsınız ama her evde kiramızı günü gününe ödedik evlere kendi evimizmiş gibi tertemiz baktık ettik hepsine boya badana yapıp girdik milletin pisliklerini temizledik sanırsınız ki sorun bizde onun için bizi kovuyorlar evden
Burdan da çıkarsak ne yaparız diye kara kara düşünüyorum gözüme uyku girmiyor çok dertliyim içimi size dökmek istedim Allah kimseyi kiracı etmesin nolur bize dua edin en azından evde oturmayacak bir ev sahibine denk gelsek de çıkarmasa bizi küçücük bebekle nasıl ev taşırım ben hiç mobilyaö kalmadı koltuk takımım kırık şuan. Yatak odası sıfıt aldık bu eve girerken. Beyaz eşyalarım mahvoldu. Millet halimize güler artık 6. Eve taşınıyorlar diye