koye annemlere gittik bebişim hic durmadı biraz aramızda idare ettik eve geldik durmadı bi anda ağlamaya başladı ağlamaktan sesi gitti bi ara nefessiz kaldi hastaneye gittik hemen koştur koştur içeri daldım tıkandı die doktor bana bi cemkirdi ne kostur kostur geliyon ağlasın ağlamaktan ölmez çık bekle dedi bende sen ölmez falan nasıl konusuyon senin gibi iki g.... yem olsun die mi meydana getirdim dedim sonra eşim arabayı park etmiş geldi yetişmiyorsan 2 doktor çalışacaksın falan dedi güvenlik falan geldi herkesde eşime destek cıktı eşim o kadar sinirlenince hemen bizi geri içeri aldılar baktı gazi war ateş-i war dedi ateş-i 38 olmuş hemen gazına lama yaptik kan idrar istedi kan almak icin hemşire koluna lastiği bağladı orda muhabbet ediyor çoğumun kolu morardı çözdüm bende hemen nie morardı dedim morarabilir dior sen bağlar gider muhabbet edersen morarır tabi dedim al madem bağladın dedim sonra bi bayan hemşire geldi o aldı eşimde abur hemşire kızdı demem o ki ** olup dalamazsan kimsenin ilgileneceği yok malesef biz çıkısinca bizimle o kadar çok ilgilendiler ki guvenlik bile etrafimizda dondu yani bebegim 3.buçuk aylık öncelikli hasta bide şimdi iyiyiz çok şükür lütfen bebeklerimizi ihmal etmeyelim kim olursa olsun hakkımızı arayalım