0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Ne zamandır sorunlarım vardı hastaneye gittim enfeksiyon dedi bir kutu antibiyotik ve vajinal fitil verdi daha kullanmaya başlamadım. 3 aydır korunmayı bıraktım enfeksiyon dan dolayi hamile kalamıyor olabilirmiyim? Birde bu ilaçlar hamile kalmayi engellermi

4 Cevaplar

0 oy
(422 puan) tarafından
İlaçlar değil enfeksiyon engel olabiliyor bu herkeste ayni olmasada sizde olmicagi anlamına gelmez tabi zaten enfeksiyon tedavi edilmeden hamile kalınmaması gebelikte oldukça riskli bı durum
-Reklam-
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Eğer korunmuyorken ilaç verdilerse adet başlasın ilaca öyle başla derler. İlaç bittikten sonra ilişki olsun derler. Önce tedavini ol ilaç zaten 1 hafta sürer sonra yine korunmadan devam edersiniz 
(523 puan) tarafından
Canım adetim düzensiz bazen 2 ayı da buluyor şuan başladım ilaca fitil 7 tane var antibiyotikte var ama ben antibiyotikleri bitene kadar kullanma taraftarı değilim en fazla 4 gün kullaniyorum
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Hayir engellemez hamile olabilirsin
(997 puan) tarafından
Nasıl yani ? Enfeksiyon yoğunluğundan dolayı bebeği kaybetme riski çok yüksek  . Enfeksiyondan dolayı erken doğum riski bile var
(1,052 puan) tarafından
Evet hepsi var ama engel değil hamilelikte sikkntilari olur doğumda farklı sorunlar çıkar ama hamile kalabilir
0 oy
(141 puan) tarafından
Ben evlendim 1.5 yıl hiç korunmadım enfeksiyon vardı ve sürekli tekrar ediyordu ne zaman bitti enfeksiyonum öyle hamile kaldım yani herkes bir olmayabilir ama benim enfeksiyondan dolayı gebe kalmadığımı söylemişti doktorum çünkü bende de eşimde de bi sıkıntı yoktu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
2 Aralık 2023 Aile kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
30 Kasım 2023 Aile kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 635 göst.
+1 oy
2 cevap 132 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,068 puan) tarafından soruldu