0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar selamın aleyküm kızım 29 haftalık doğdular halen küvezde 50 gündür küvezde halen beslenmesı sıkıntılı yediklerini dışarı çıkartıyor beslenemediği için kilo alamıyor gastro doktoru bakacak doktor detaylı oltrasyon yapacam belkı mıde tıkanıklığı yada bağırsak tıkanıklı dır dıyor dun vermişler kusmuş cevrenızde yaşayan yada bir fikri olan varmı bugun ziyaret gunuydu onu orda bırakıp geliyorum Kucağıma daha almamışım içim gidiyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(213 puan) tarafından

Canım öncelikle geçmiş olsun. 22.haftada kızımda tümör olduğunu öğrendim 33.haftada doğum yaptım. Kızım doğunca ameliyat oldu. 2 kere. 1 ay yoğun bakımda küvezde kaldı. Bir ay bende kızımı emziremedm süt sağdım.beslenmeyi ağızdan hortumla yaptılar bazen de mideden yaptılar. 1 ay sonra kavuştum kızıma şimdi 4 yaşına girecek :) sabırlı ol kuzum bende çok çektim ama değdi hala kontrollerde gidiyoruz şehir dışına

(89 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah gercekten çok özlüyorum hastaneden dönünce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun bilgim yok post yukarı çıksın
(89 puan) tarafından
Allah razı olsun sizden
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Rabim tez zamanda kavuştursun cnm 
(89 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bılgım yok canım ama 50 gundur hasret kaldıgını yavrunu sag salım kucagına alıp evıne dondugun gunu gosterdı rabbım dusunmek bıle zorken yaşamak nasıldır kim bılır Allah kolaylıklar versin canım benim 
(89 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun inşalah bende alırım burada post açarım kızlar yavrumj aldım dıye bugun orda beklerken çoğu kişi taburcu ediyorlardı bebeklerı bende eli boş döndüm
0 oy
(3,863 puan) tarafından
İkizlermi Rabbim sagliklarina kavuştursun sabırlı ol .

Onlar için ayakda olman gerek sana ihtiyaçları var çünkü ..Çok geçmiş olsun 
(89 puan) tarafından
Evet ikizlerdi ama biri vefat etti bir kızım kaldıı
(3,863 puan) tarafından
Allah sabır versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
7 cevap 119 göst.
19 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (846 puan) tarafından soruldu

411,820 soru

12,397,485 cevap

44,267 kullanıcı

Kategoriler

...