0 oy
125 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Kaynanam yapardı hep pek beğenmiyorum koca.koca salatalık.kendim yapmak istiyorum ilk yapicam 3-4 kavanoz sadece tecrübeli tarif verir misiniz.

3 Cevaplar

0 oy
(5,221 puan) tarafından
Kaynar Su İle Salatalık Turşusu (Videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/kaynar-su-ile-salatalik-tursusu-videolu/

Geçen yıl bu tarifle yaptım harika oldu canm
-Reklam-
0 oy
(9,531 puan) tarafından
Canım biz küçücük olanları alırız..yıkayıp bidona atarız üstüne su sirke tuz bir çay kaşığı şeker bir çay kaşığı limon tuzu ekleriz sıcak suyla hiç yapmadım.hep musluk suyu ile yaptım kapatırız ağzını 1 gün bekleriz sararır buzdolabına koyarız herkes farklı yapiyo ama benim bu tariflerde kıtır kıtır oluyo ben geçen 10 kilo yaptim
0 oy
tarafından
Yüzde yüz bi tarif vericem. 5 kiloluk plastik bidona 1 su bardağı sirke 1 çay bardağı kaya tuzu yarım çay bardağı limontuzu. Tabi limon tuzun keskinse kontrollü ekle. Salatalıkları yıka bıçakla çizik at büyükse ya da doğra. Sonra bidonun dibine 10 tane kadar nohut ekle bidonu sıkıca kapat ters çevir. Ben sararınca dolaba alıyorum çünkü sıcak buralar bozuluyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
6 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
17 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kardelennn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,948 soru

12,168,086 cevap

36,632 kullanıcı

...