0 oy
185 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,852 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık. Hiç oyuncak zeka kartı vs almadık gerekli görmedim. Eve öyle oyuncak vs dr doldurmayı düşünmüyorum  şimdiden. Annemler almak istiyorlar aldırmıyorum ilerde kendisi oyuncaklara ilgi duyunca kendi istediklerini alırım diye. Ama hoppala źipzip gibi bebeği yaptırdığımda köprü gibi üstünde oyuncak olan ayakları hareket ettikçe sesli butonu olup çalışan oyuncaklar vs var ya bebeklerin dikkatini çekip oyalayan o oyuncaklardan alsam gelişimi için de biraz hareketlenince oynaması için falan iyi olur mi diye düşündüm. Kullanıp memnun olan olmayan yazabilir mi? Önerisi olan varsa falan

image

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle Allah bağışlasın  

Annen anneanne olarak almak istiyormuş bence geri çevirme heveslerini kırma. 

İlk oyuncağı tavsiye ederim piyanolu bende oğluma almıştım epey ilgisini çekti kullandık ama çok pahalanmış daha uygun ve kaliteli olanları var:)
(2,852 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin :) daha kaliteli kullandığınız bildiniz bir marka varsa söylenilir mısınız
tarafından
https://ty.gl/aivi9pbrdr

Ben bu modeli almıştım civilden
(2,852 puan) tarafından
Güzel görünüyor teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bizde şu oyun halisindan vardı 1 ay belki oyalandi dönmeyi öğrenince durmuyordu çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum ben
(13,675 puan) tarafından
Bende 2 sepet oyuncak var birinde büyüklü küçüklü toplar birinde de ıvır zıvır oyuncak çok almadık kitaplar daha ilgisini çekiyor bence de almaya gerek yok her seyi
(2,852 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor ama bazen sabahları uyumuyor bende bi yarım saat 1 saat bile oyalasa dinlenirim o sürede diye düşünüyorum. Ağlayıp sorun çıkarmasa bile tek başına bırakınca üzülüyorum sürekli ilgilenmem lazım gibi hissediyorum
(13,675 puan) tarafından
Canim zaten şuan küçük sen onu tek bıraksan da pek bisile kendi ilgilenemez yani bilmiyorum benim bebeğim çok zordu 4 ay tek bırakamadım hiç kavranması için cingirqklar alabilirsin ama
(2,852 puan) tarafından
Neden bırakamadınız
(13,675 puan) tarafından
Cok gazlı bi bebekti kuzum uykusu yoktu 30 dk uyar kalkardı saatlerce uyumazdi böyle bi kısır döngü içindeydik gece gündüz
(2,852 puan) tarafından
Allah sabır versin çok zor bir durum gerçekten
(13,675 puan) tarafından
Amin canım  şuan 16 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor  :)
0 oy
(72 puan) tarafından
Hoppala alma bnce oyun halısı da 2 3 ay oyalıyor sonra yurutec tercih ediyorsan o baya kurtarıcı olmuştu benim için 
(2,852 puan) tarafından
Sürekli basmaya çalışıyor hoppala yı sever diye düşünmüştüm aslında yürüteç de vaktinden önce zarar veriyor diye duyunca korktum biraz açıkçası
0 oy
(11,448 puan) tarafından
Bence asıl gereksiz olan bunlar en fazla oyalanacağı 1 ay sonra sıkılıyorlar ben kızıma zeka kartları aldım kitaplar aldım oyuncaktan ziyade Şuan 3 yaşında aklına geldikçe gider getirir bakar okuyormuş gibi yapar yani bunların pek ömrü yok 
(2,852 puan) tarafından
Aynen bana da mantıksız bir tarafı var gibi geliyor ama su an oyalayacak başka bir çözüm bulamadım öyle yatırıp bırakamıyorum da ihmal ediyormuşum gibi geliyor bunları alsam en azindan kendi kendine eğlenebilir diye düşünmüştüm
(11,448 puan) tarafından
benim kızım 5 aylık bitane çıngırağı var onla oynar saklama kaplarının kapaklarını veririm eline çok da güzel vakit geçiriyor bide kızımın kitapları var yüzüstü yatırıyorum ona bakıyor öyle zaten çoğunda yanındayım
0 oy
tarafından
Hoppala bana her zaman tehlikeli geldi hem doktorlarda önermiyor. Piyanolu oyun matından vardı onu da 1.5 ay anca kullan sonra kaldırdım. Tummy time için oyuncaklar var onlardan alabilirsin. Doğduğunda marakas vardı iki üç tane onları takip ettiriyordum hep yüz üstü koyarak çok faydalı şeyler aslında. 
(2,852 puan) tarafından
Hoppalayi acaba kapıya takilanlardan mi alsam diye düşündüm onlar saha mi güvenilir acaba bunun gibi düşmez belki
tarafından
Düşmesinden korkmuyorum düşse bile yavaş düşer kenarları kavisli olduğu için direk düşmez yuvarlanır şekilde olur. Benim korkum genelde zıpladığı zaman yanlışlıkla ayağını burkar diye yanlış basar diye korkuyordum. Hiç almadım. Şimdi eşim trambolin alalım dedi olmaz dedim zıplamalı şeyler istemiyorum tehlikeli geliyor dedim.
(2,852 puan) tarafından
Trambolin aşırı tehlikeliymis
tarafından
Evet. 25 yaşındayken ayağımı kırmıştım. O yüzden zıplamalı oyuncakları kızım için istemiyorum. Ve çok tehlikeli geliyorlar.
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Oyun halısını ablam hediye almıştı bize..baya oyaliyodu oğlumu. Ama hareketlenince hiç yüzüne bile bakmiyo sjjs
0 oy
(305 puan) tarafından
Merhaba canım oyun halısını kullanmadım ama hoppala iki kızımda öyle çok ilgisini cekipte oynamiyorlardi 25 haftalık hamileyim bı iki oyuncak aldım emekleme topu v-tech bak istersen kızımın çok dikkatini çekerdi geçen görümcem geldi oğlu 6 aylık falan oda çok sevdi top hareket ediyor şarkılar söylüyor onu tavsiye edebilirim birde kızımın çok sevdiği eğitici kopekcigi var 4 yaşında halen oynuyor öyle çok oyuncak bende sevmem ama bir iki olsun dedim 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Oyun halısı çok da gerekli bsiey değil bence ama diğeri iş görür 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Bebeğin için oyun halısı uygun. Zeka kartı falan onlar için daha erken zaten.  Bende oyun halısı daha farklısı vardı ses falan da çıkarmıyordu ama o kadar faydalı oldu ki benim için anlatamam. Hoppala için hem erken hem de yürüteç mantıklı uzun süre iş görmez gereksiz masraf bence. Şimdilik basit şeyler çıngırak vs. Yeterli bence oyun halısı yanında

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 191 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 514 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,534 soru

12,309,544 cevap

38,664 kullanıcı

Kategoriler

...