0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (10,838 puan) tarafından
Eylül seminer haftasıydı malum kızlar. Okul proje okulu oldu,zor bir sene bekliyor bizi teftiş vs. Yıllardır çalıştığım öğretmen arkadaşlarımın saçma tavırlarına şahit oldum. Kızımın kredi değişti bu yıl yer olarak,bugün öğrendim ki öğretmenimiz ki çiçek gibi bir genç kız işi bırakmış. Muhtemelen mobbing kaynaklı. Kreş değiştirme kararı aldık yeniden alışma süreci. Kafam kazan gibi. Üstüne alerjisi tetiklendi miniğimin öksürük başladı. Üstüme toprak atın :')

3 Cevaplar

0 oy
(4,991 puan) tarafından
Tövbeee ne toprağı kız 

Geçer Rabbim büyük sıkıntılar vermesin inşallah 
(10,838 puan) tarafından
Şakası kız tabi o işin,Amin valla Allah zor imtihan vermesin.
-Reklam-
0 oy
(11,069 puan) tarafından
Üst üste gelmiş bi çok şey. Allah kolaylık versin. Ben okul ne için proje okulu oldu, onu merak ettim :) 
(10,838 puan) tarafından
Canım sınavla alacak yani artık lise öğrencilerini. Eskinin anadolu lisesi mantığı, adrese dayalı değil sınavlar dayalı artık. Allah razı olsun. :)
(11,069 puan) tarafından
Hii öyle daha iyiydi zaten bence
0 oy
(13,932 puan) tarafından
Dersim az olsun deyip 25 saat ders 10 sınıf alan üstüne zümre başkanı olan ben seni çok iyi anladım ve ne yazık ki henüz oğlumu sütten kesmiş değilim öğle aralarım yine aç geçecek gibi duruyor Rabbim bize yardım etsin.
(10,838 puan) tarafından
Benimki biraz olsun büyüdü canım. Ama yine de geride evlat bırakmak çok zor Allah yardımcımız olsun gerçekten. Zümre başkanlığını 3 yıl oldu bıraktım. Allahtan kalabalığız sıraya döktük. Bu yılki arkadaş da geçen yıldan beri yürütüyor. 23 saat aldım Rehberlik vermez inşallah. Arama yapmak için ekstra zaman lazım
(13,932 puan) tarafından
Ders paylaşımı yaparken hiç bahsedilmedi. Demokrasi dersi varmış dokuzlarda bana yazmışlar. Kimse alır mısın demedi onu geçtim sana verdik diyen de olmadı direkt programda gördüm:)
(10,838 puan) tarafından
Bize de adabı muaşeret dersi olay oldu:) kim veriyor kim verebilir siz alırsınız alamazsınız. Abo yani abo :)
(13,932 puan) tarafından
Bizim müdür yardımcısı direkt tabiki biz vereceğiz dedi esprili bir şekilde sanırım da öyle oldu kim verecek diye sordular o da hani biz veremiyor muyuz noluyo gibisinden böyle dedi :)

İlgili bir soru bulunamadı

385,768 soru

11,533,715 cevap

35,208 kullanıcı

...