0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
1 aylık bebeğimi kontrole getirdim bronşit dedi yatış verdi doktor hanım ters ters cevaplar vererek çocuğun ateşi değerleri iyi çocuğum hastanede huyu suyu değişti sürekli ağlıyor odaya kontrole geliyor çocuk neden susmuyor sustur şunu diye anneliğim hakkında akıl veriyor susturmak için elimizden geleni yapıyoruz burda suyu değişti diyorum cevabını hiç beğenmedim diyor tek başıma hastanede bakıyorum eşim gece geliyor zor oldu durumunu söylemeden çıktı sizce şikayet edeyim mi nereye edeyim devlet hastanesi diye mi böyle bu doktorlar soru soruyoruz yüzümüze bakmıyor sonra kolidorda 

2 Cevaplar

0 oy
(13,755 puan) tarafından
Kızım yattı hastanede iğne hep çikip durdu kaç kere damarları delindı kustu çağırınca gelmediler fln babası aldı çiktık özele götürdük çıkarken bakamadığınız işinızı  yapmadınız için çikiyoruz dedı bak başka bir şey yok şikayet etmiş. Kaç ay geçti dün geldı 7900 para cezası çiktı

Hem suçlu hem güçlü ler
(249 puan) tarafından
Sizi mı şikayet etmiş anlamadım ne alaka
(7,822 puan) tarafından
Aa keşke siz onları şikayet etseymissiniz
(997 puan) tarafından
Kuzum sizde şikayet edin . Gelen kağıdı itiraz edin ve sizde şikayet edin
(13,755 puan) tarafından
Evet hakaret etti diye şikayet etmiş. Baş hemşire ben şikayetçi değilim demiş onuda şikayet etmiş , yanındaki il arkadaşı da şahitlik etmiş hakaret etti diye
Yedi gün içinde geri şikayet edebilirsiniz yazıyor ama eşimin uğraşacağinı sanmam

Ki özele götürdük direk boşuna yatıyormuş iğne yiyormuş çocuk iyileşmiş
(249 puan) tarafından
Ne hakareti ettinizki boşuna yatıyor bu da değerleri iyi
(13,755 puan) tarafından
Etmedik işte eşim iri yarı sınırlı biri ama kolay kolay zıvanadan çikmaz . Sız işinizi yapmadınız o yüzden götürüyorum çoçuğu çağırınca gelmiyorsunuz dedı o kadar
-Reklam-
0 oy
(997 puan) tarafından

Böylelerine ters ve elit davranınca güzel davranıyorlar :))) ben öyle çok azarladım doktor hemşire ebe :))) hele doğumumda akıllarınca ters davranacaklardı . Bir daha sen gelme böyle bu şekilde davranacaksan dedim kadın pamuk kesildi :D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,070 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep Osman (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 605 göst.
0 oy
3 cevap 371 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Salihatuanna (21 puan) tarafından soruldu

408,951 soru

12,291,286 cevap

38,217 kullanıcı

Kategoriler

...