0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela bir çok kreşte çocukları dövüyorlar öğretmenler bizim burda izledim çocuğu sandalye bağlamışlar çocuğu aldı yere çarptı ben göndermek istyorum ama güvenemiyorum korkuyorum tek başına yemek yiyemez aç bırakırlar yarmazllik yaparsa döverler falan vala öyle bişey çocuğuma yapılsa yakarım o okulu dövenide surundururum vaala siz nasıl guvendiniz acaba doverlermi bişey olurmu 

2 Cevaplar

0 oy
(11,842 puan) tarafından
Çoğu kreşte artık güvenlik kamerası var sınıflarda 
tarafından
Ama dovseler nasıl anlayacaz çocuk kendini ifade edemezse
(11,842 puan) tarafından
Kameraları sizle paylaşıyorlar evden izleyebiliyorsunuz. Ayrıca diyelim kamera yok ve çocuğunuz şiddet gördü Allah korusun. Diyemese bile tavrından bir anormallik olduğunu anlarsınız. Ya kreşe gitmek istemez ya bezi bırakmasına rağmen altına yapar muhakkak belli eder
-Reklam-
0 oy
(5,837 puan) tarafından
Uyduruk kaydiril daireden bozma yerlere kres deniode yollaninca tabi oyle olaylar olur
(5,837 puan) tarafından
Kac yas oncelikle . 4 yas yari ozel yari devlet anasinifina gitti kizim gayette guvenilir.  Oglani 3 yas ozele vercem kreş ozel anaokulu . Fiyati kismassan gayet guvenilir yerler olur. Ama uc kurusluk yerlere guvenirsen is yas bnce
tarafından
Yani guvenlir yorumlari iyi bı yere gönderin dyorsun
tarafından
Yaş üç cnm devlet almıyor yarı özel yari devlete almiuor özel kires almıyor baya pahalı amaa
(5,837 puan) tarafından
Yani canim soyle kuzenim mesela ucuz biyere yolladi ucu dedigim 4 kusur. İstanbul kartaldayi 7 bucuk 11 arasi burada ortalama fiyatlar ozel 3 yaşlar. Kuzenim 4 kusurluk yere yolladi. Ccklari zorla uyutuyorlar. Benim ccgum
Uyumaz falan demis . Biz uyuturuz merak etmeyin demisler. Alip ayaklarina kucaklarina sallamazlar tabiki. Karartma perdeler varmis karanlik yapiyolar odayi.  Kizip korkutuyorlarmis sanirim iki ayda ccgun pskljisi bozuldu. Aldilar baska yere verdiler . Benim kizim ocak dogumlu okul acilana kadar 48 ay arti 9 ay eylule baya buyuk gtti ertesi yilda gitti.  Suan 1 e basladi. Bende normal
Okuldan korkuyorum suan. Anasinifi guvenliydi kapidan kart basiyordum o ogrenci anons ediliyordu hazirlanip iniyodu assa kapidan aliyodum.  Simdi hurraaa cikacaklar tek tek kisisel teslim olmaz falan korkuyordum ogretmen kapiya kadar getirip veliye teslim edecekmis. Diger siniflardan on dk erken cikacaklarmis yani kalabalik olmucak okul.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
16 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Alya.1813 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.