Kızlar eşim nakliyeci evden eve ev taşır şehirler arası ev taşır bunun gecesi gündüzü yok hafta sonu da çalışır sürekli evde olmakdan sıkılıyorum ailemde farklı şehirde .. eşime bazen bizi dışarı çıkar sıkılıyorum bunaliyorum desem de ne yapalım gülüm çalışmasak da olmuyor diyor oğlumla 4 duvar arasında ne yapıyım ki bnde ... Ne arkadaşım var ne de komşum. Bazen geç gelir bazen erken bazen yüzünü bile görmem düzgün kaç defa kavga ettim bunun için bana dediği şu bir gün auri eve çıkarsak her isteğini yapacam ama şuan kardeşlerim çalışıyor bnde calisiyim diyor ne alaka diğer kaynım da yeni evli her pazar işe gitmez işi çıksa bile karısı izin vermez gezerler her gün bı yerdeler ama bana gelince yok kimse ona bişey demiyor ama biz bı yere gitsek diğerleri nerdesinz nereye gittiniz neden eşin ise gelmedi gibi konuşurlar çok sıkıldım bu durumdan bide hamileyim iyice bunaliyorum evde e kaynım var bnle bazen yemek yapmak istemesemde mecbur yapıyorum uyumak istemesem uyuyamıyorum iyice bunalıma girdim