0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından
kızlar bnm B yani araba ehliyetim vardi üzerine gebelikten once A2(motorsiklet) ehliyeti hakettim dosyami aldm ama ehliyetimi cikarttirmamistm esimde dun dediki yarn git hem onu hallet hem eve kapanıp duruyorsun git dolaş hava alirsin biraz dedi 8 bucukta ciktim neyse ptt den para yatirdim gişedeki bayan yanlis yatirmis tekrar gittim hamile hamile anlatiyorum anlatiyorum anlamiyor saati 3 bucuk ettik en son eşimi aradim verdim anlatti tamam dedi eşiniz anlatamadi dedi seslenmedim sonra geri bi işlem vardi otur seslenicem dedi yine cairdi anlatiyorum anlamiyo ısrarla anlamiyo gene eşimi aradım verdim telefonu tamam diyo eşiniz diyo anlatamiyo da anlamiyoda diyo dalga gecer gibi gülümsüyo falan bana o kadar zoruma gittiki ver şu telefonu anlamiyorum ben evet dedim ver şunu gidecem dedim işlemi halletti teli verdi neyse ben o saatten beri ağlîyorum bi daha markete bile cikmam aşağılayici sekilde konuştu benmle hamile hamile anlamamis anlatamamis da olabilirim derdimi ama o kızın üslubu beni öyle kirdi ki insan görmek istemiyom desem yeri 

9 Cevaplar

0 oy
(10,039 puan) tarafından
Bence ordaki gerizekalı anlamamış canım sen boşversene, ptt çalışanlarda prof değil yani:) Kendini bebeğini üzdüğünü bile değmez ❤❤
(160 puan) tarafından
cnm esimde ptt de dağıtıcı bnde postacılik mezunuyum 2 yıllik bitirip 50 puanla atanmiş insanlar koltuga oturunce ne oldum delisi olmuşlar Allaha havale ettim  egosu tatmin olmuş zekasıda yükselmiştir şimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen gerizekalısın anlamıyorsun deseydin pislik 
0 oy
(491 puan) tarafından
Vay hadsiz vay asıl o gerizekali beyin özürlü yaratık seni aşşalamiş  kendi aklınca var böyle densiz insanlar canım malesef 

Hem sen o densizin yüzünden neden dışarı cıkmıycaksın böyle düşünmen çok yanlış bende hamileyim 25 haftalik giyin kusan saçını yap makyajını yap çık dışarı  

Böyle düşünme canım benm 
(160 puan) tarafından
zaten yabancı memleketteyiz cnm gidecek bi yerim yok ekmek almaya şuna buna cikiyordum işim olursa cikiyodum bundan sonra cikmam en sinir oldugum şeyde insanlari dıs görünuse göre yargilamak tipimi begenemedi heralde eşimde ptt de dağıtıcı geldi yanima zor sakinleştirdi ağlama diye cok kötü oldum karnım ağriyo hâlâ Allaha havale ettim ne oldum delisi olmuşlar iyice
(491 puan) tarafından
Ya ben sana kıyamam canım benim üzülme lütfen kurban olsun sana o pislik
Sen yinede bakımını yap kendin için çevren için esin için değil kendini iyi hissetmek için
Lütfen bebisini üzme tanımadığın biri yüzünden
Kaç haftaliksiniz
(160 puan) tarafından
27 haftalik olduk
0 oy
tarafından
Hamile hamile diyerek bunu öne surmenesve boyle biseyi kafana takmana evden cikmicam demene çok kizdim guclu olmali bi kadin hamile olsa da olmasa da ..

Esin anlatınca iki seferde ds anlamis acaba gercekten anlatamadigim bisi var mi diye sorgula kendini ve düzelt ağlayıp kendini eve kapatmak çözüm değil  

Ego tatmini yapmış sende musade etmişsin aglayarak
0 oy
(1,372 puan) tarafından
İnsanlarda hiç Allah korkusu yok yaa birini üzerim kırarım diye korkmuyorlar.Bir de hamile halinle . Sıkma canını o onun densizliği
0 oy
tarafından
Öylelerin Allah belasını verdin kendileri bi halt bilmiyolar bi de biz bilmiyormuşuz gibi yansıtıyorlar onun bunun çocukları az önce bu tarz birşey yaşadım çok sinirliyim .
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Kız sen niye agliyon karsindaki mal miş anlamamis yada sapik erkek sesi duyunca jetonu dusuyoda anliyo 
0 oy
(5,435 puan) tarafından

O anlamamıştır cnm senle alakalı değildir kendinide üzme bebeginide <3

0 oy
(3,021 puan) tarafından
Mudure gidip sikayet edeydin
(160 puan) tarafından
eşim ptt de dağıtıcı zaten müdür ve eşi ikimizinde yakın arkadası aramadim ama yüz yüze göruştugumde egolarinin sebebini soracam mudurle eşide bu sikayetlerin alindigi kisimda zaten bir telefonuma ya da odalarina çikmama bakardi Allahindan bulsn uğraşamicam hamile hamile

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 785 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 645 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizmaaskim (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.
13 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 684 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,417 soru

24,385,739 cevap

348,998 kullanıcı

...