0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (3,197 puan) tarafından
Millet çocuğuna banyo yaptirir 2 3 saat uyur benmkiler çin gbi oluyor yatmiyorlar her isim kalıyor oda yetmez gbi guece de gündüz de uykusuz yarın baygın dolaniyorm hiç bişi yetişmiyor.mutfak dağını salon desen oyuncak haystik ne halt dersen topluyorm aynı tas aynı hamam  geberiyorm yorgunluktan 

2 Cevaplar

0 oy
(1,745 puan) tarafından

Her çocuk bir değil canım benim oğlum da uykuyu sevmiyor doğduğundan beri uykuya direniyor:ermm: her yer derli toplu olmak zorunda değil ki sonuçta bizde robot değiliz :ermm: yapabildiğini yap yapamadığın kalsın sonuçta o evde çocuk var illaki dağılacak hiç sitres yapmaya gerek yok☺️❤️

image

bak  benim evde bu halde anca babası gelince ya oğlana bakar ben toplarım yada ben bakarım eşim toplar :)))
(3,197 puan) tarafından
Ayenn bu şekilde valla salon ,, mulasik bitiyor bitmesiyle tekra rcikiyor aşırı stres oluyorm 1 aylık bebiş uykuya zor dalıyor diğeri oyun istiyor bı yandna uykusuzluk bende aşırı sinir yapıyor sanki sartliyorm kendimi herşey 4 4 luk.olcak
tarafından
Bu ev dagnik değil sadece oyuncaklar ortada benim Jersey ortadakdhjdudje
(1,745 puan) tarafından
Bu buzdağının görünen yüzü sadece :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç birlikte sarılarak yatmayı denediniz mi ikinizde dinlenirsiniz 
(3,197 puan) tarafından
Ya ona alışır gece benle yatıyor zaten ikiside zırt birt uyanıyor beşikten almak zor geliyor diye yatağın bı köşesinde uyuyor ona ragemn uykuya geçiş çok çok zor devamı da gelmiyor zatn gözler fildir fildir
tarafından
Ben öyle yapıyorum o yerinde yatıyor ben yatağımda kalkınca yat diyorum hemen başını koyuyor 10 dk sonra kendisi uykuya dalıyor sonra sen işini rahat gör olmaz mi böyle
(3,197 puan) tarafından
Canm 2 bcuuk yaşında kini dediğin gbi yapiyirm ama 1 aylık olana yat diyince yatmıyor ki :))))) o yoruyor işte :))
tarafından
Heee ben büyüğü sandım benimkide 19 aylik oda bebekken hep koynumda uyumak isterdi anca sarila sarila yatardım ev yemek dururdu sjjs

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 399 göst.