0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Fibromiyalaji hastasi olan varmı?

3 Cevaplar

0 oy
(294 puan) tarafından
Su orucu iyi geliyomus
(14 puan) tarafından
O nedir
(294 puan) tarafından
Abidin Salihin bi tedavi yöntemi uygulayan
 doktorlarda var iyi geldiğini söylüyorlar vücudu arındırmak iyileştirmek amac
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Benim var canım senelerdir çekiyorum surekli kansizlik dediler başka bisi dediler en son 2 sene önce bi doktor koydu teşhisi hayatı sana zindan eder bi tad alamazsın çok iyi bilirim
(14 puan) tarafından
Seninde sürekli mi oluyor ağrıların sanki kemiklerimin içi sızlıyor gogsum kaburga kemiklerim oyuluyor sanki bende diyorum acaba başka bir hastalık vardami bilmiyorlar
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Şüpheleniyorum bende olduğundan. O kadar ağrım var bişey yok diyorlar ya da olan şeyler bu kadar ağrı yapmaz diyorlar. Belirtilerini okumuştum zamanında, çoğu vardı bende. Ama üstüne düşüp de acaba gerçekten var mı öğrenemedim
(106 puan) tarafından
Zaten onun için bi tedavi yokmuş canım surekli vitamin değerlerin normal olmalı yediklerine içtiklerine dikkat etmelisin demişti doktor
(11,011 puan) tarafından
Düzen lazım yani hayatıma.. Zor.
Sana teşhis nasıl kondu?
(106 puan) tarafından
Sirt ağrım vardı fizik tedaviye gittim şikayetlerini söyleyince zaten anladı kabızlık cene problemleri bel agrisi yani aklına gelebilecek her yerimde ağrı vardı canim
(11,011 puan) tarafından
Ben daha önce çok gittim hiç akıllarına gelmiyo öyle şeyler fıtık başlangıcı diyip yolluyorlar. Tek oram ağrımıyo bunca ağrıyı niye çekiyorum diyince cevap yok.. İyi doktora denk gelmek lazım demek ki..
(106 puan) tarafından
Ayenn oyle canım ben de 10 sene gittim daha 2 sene önce teşhis koyuldu zaten teşhisi bile zor bi hastalıkmış her doktor koyamıyor Rabbım işinin ehli doktorlarla karsilastirsin
(11,011 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Sen de ben de şifa bulalım inşallah..
(106 puan) tarafından
Amin canım
(14 puan) tarafından
Seninde sürekli ağrıların mi var nerelerde ağrıların
(11,011 puan) tarafından
Bel sırt boyun eller ayaklar sanki her yerim. Sabahları yerimden kalkmak çok zor oluyo. Gece yatamıyorum ağrılardan. Hep yorgunum hep.. Bu kadar ağrım olduğuna inandıramıyorum da kimseyi. Belirtilere baktım netten çoğu var bende.
(106 puan) tarafından
Aynı canım insanı en çok yoran da anlatamama zaten hep surekli mi hastasın hiç mi iyi olmuyon hangi insan ister ki böyle yaşamayı
(11,011 puan) tarafından
Anlaşılmamak hastalıktan zor. Bazı zamanlar çok iyi oluyorum ama belimin ağrısı hep var hiç bitmiyo o. İyi hissettiğim de kısa sürüyor zaten çabuk yoruluyorum. Bende kesin var bu hastalık.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 428 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu

414,138 soru

12,463,796 cevap

46,827 kullanıcı

Kategoriler

...