Anasınıfı çok daha pahalı oluyo zaten. Her şeyin kalitelisini istiyorlar. Benim oğlan gitmedi anasınıfına. 1. Sınıfa başlamadan önce yazın çantasını aldım ben. Okula başlayacak zaten belli yani elde para varken aldım. Okula başladıklarında okul kıyafeti için pantolona gerek duymadılar evde uygun varsa giyebilir dediler. Sadece 2 t-shirt okul üstü aldım. Kışlıklarını hava soğuyunca aldım. Birden yüklenmedim yani parça parça alınca çok zorlamıyor. Defter kalem vs. Onları da A101 şok bimden aldım. Parça parça. Bulamadıklarımı da kırtasiyeden aldım mecbur. Kaliteli almadım, orta halli ya da ucuzlardan aldım. İyi ki de öyle yapmışım çocuk çok kaybetti eşyalarını. Komşum internetten toplu aldı mesela o da indirimli aldı ama ben ondan az masraf yaptım. Herkes cebine göre davranıyo. Sen de bi baktın belki okul zamanı gelene kadar durumunuz düzelir belli mi olur. 3-4 sene önce olsaydı ben de hiç bişi alamazdım belki de ama düzeldi durumumuz çok şükür. Hiç alamayacak durumdaysan da kayıt zamanı okul müdürüyle özel görüşürsün yardım ediyorlar ihtiyacı olanlara. Ben çocukken hep burslarla, okul yardımlarıyla, komşuların destekleriyle okudum. Allah razı olsun hepsinden.