0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Hastanede yattım 4 gün eltim benim hastanede yattgiimi bildiği halde aramadi eşim birgün telefona ulasmaadi ağlayarak eltimi aradım ben evde değilim falan dedi sonra da geçen gün hastaneden ciktik eşimi aramislar geçmiş olsuna gelecektik eve diye siz olsanız kabul eder misiniz nefret ediyorum sinsi insanlardan 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,736 puan) tarafından
Sadece hastaneye gelmek istememiş olabilir mi? Bı de seninle samimi olmadığı için evine gelip yarım saat geçmiş olsun deyip geri gidecektir muhtemelen. Yani sinsilikten ziyade uzak durmayı tercih eden bir elti görüyorum 
-Reklam-
+1 oy
(1,928 puan) tarafından
Oooo ben 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm. Ilki tutmadı 2.sı tuttu , doğurdum, kızım 15 aylık oldu daha 1 gün olsun aramadı. Doğumumda da hastaneye geldiler altın tatlılar gittiler. Kaynanamgilde karşılaşırız bazen normal konuşuruz. Onun dışında gidip gelme yok. Hiç takılmıyorum benim için daha iyi. Cennet canıma minnet.
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Mevzuyu anlamadım sen eltini neden ağlayarak aradın 
0 oy
(122,627 puan) tarafından
gecmis olsun şu zamanda insanin anasi babasi yüz cevirirken sen eltinden insanlik bekliyon dunya akrabalik iliskileri dedelerimisin anlattigi zamanki gibi degil tirnagi olan basini kasisin demisler zaman boyle suan
(249 puan) tarafından
Vallaha öyle olmuş yeri geliyor annen baban bile yardım etmiyor eşim sağolsun hep yanımda oldu zor günlerde nabza göre şerbet ya
0 oy
tarafından
Hemen muhabbeti kes ben eltimle keseli 5 yıl oldu kafa rahat 
0 oy
tarafından
Sinsilik kısmı nerde tam olarak anlayamadım canım 
(249 puan) tarafından
Canım eşime iyi rol görünme onu arayıp geçmiş olsun demek istemiş ama ben evde yokum gelmesini istemiyorum dicem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 380 göst.
24 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 342 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 515 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Melis Melisa (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 584 göst.