0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (2,335 puan) tarafından
Kızım geçen hafta da uyum haftası diye 4 gün okula gitmişti günde 1 saate yakın. Bi sıkıntı yaşamadık, ağlamadı. Bugün de öğretmenin verdiği listedeki malzemeleri götürmek için babası da iş yerinden izin alıp bizimle geldi. Kızım sınıfa geçti oturdu sonra bi baktık ağlıyo, gidip noldu dedik gitmek istemiyorum sizi özlüyorum dedi. Babasına daha çok bağlı, ben babası da bizimle geldiği için böyle yaptığını düşünüyorum. Öğretmeni geldi konuşmaya çalıştı ama ağlamaya devam etti. Sizde birlikte sınıfa gelin dedi gittik gene susmadı durmadı. Öğretmen siz çıkın dedi, çıkıp dışarıda bekledik çığlık çığlığa ağlıyordu yine. 10 dk falan geçti öğretmen gelip bugün eve götürün, konuşup sakinleştirin yarın gelsin dedi. Eve getirdik ağlaması devam etti ve ben okul istemiyorum gitmek istemiyorum deyip duruyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım? Ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen.

2 Cevaplar

0 oy
(4,383 puan) tarafından
Ayy çok tatlı ya eminim yaşarken öyle değildir ama okurken anne babasına bağlı sevimli bir minik canlandı gözümde ☺️❤️
(2,335 puan) tarafından
Hiç sorma ya canım. Geçen hafta götürdüm hiç böyle yapmadı, bugün babasından ayrılma kaygısı yaşadı diye böyle yaptı herhalde
(4,383 puan) tarafından
Keşke babası ile gitmeseydin ama olmuş Bi kere ısındırmaya çalış mesela orda güzel arkadaşlar var oyun var etkinlikler var veya alışana kadar ödül koy yapmayı sevdiği ne varsa parka gitmek dondurma yemek avm ye gitmek vs gibi anaokuluna gidince çıkışta onu yapacagız annecim de o hevesle gider belki
(2,335 puan) tarafından
Poşetler çoktu o yüzden birkaç saatliğine işten izin alıp gelmişti. Konuştuk ama hiç ikna olacağa benzemiyo
(4,383 puan) tarafından
Bozma morelini olumsuz düşünme dediğim gibi gün sonu ödülleri koy sevdiği Bi abur cubur varsa o bile olabilir alışana kadar ki süreçte zaten gittikçe sevecektir kendi gider emin ol
(2,335 puan) tarafından
Deneyeyim canım çok sağ ol. Asosyal bir çocuk çok istiyorum sosyalleşmesini. Birden sınıfa girdi kalabalıktı çok ses vardı neye uğradığını şaşırdı
(4,383 puan) tarafından
Aa öyle ise zorlanması normal başlangıçta canım mi parkta falan çocuklarla oynamadı şimdiye kadar
(2,335 puan) tarafından
Parka gidiyoruz ama çok nadir arkadaş bulup oynuyo. Çocukların olmasını istemiyorum diyo bazen
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ağlayan çocuğu eve göndermese aslında daha iyi olmaz mıydı ,her ağladığında eve gelmek isteyecek tekrar, bilemiyorum gerçi ama benim kızım da ağlıyordu öğretmen gidin sizi görmesin gördükçe ağlar diyordu,tek yapacağın şey bol bol konuşmak ve sabır ,illa ki alışıyorlar
(2,335 puan) tarafından
Bende anlamadım ki canım. Kızım yere yatmış ağlıyodu. Normalde 1 saat bekliyorum sakinleşmezse veliyi arayıp alması için çağırıyorum ama duracak gibi değil, götürün dedi.
(3,146 puan) tarafından
Alışır merak etme,sen çok strese girme
(2,335 puan) tarafından
İnşallah canım sağ ol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 315 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ayzasl (4,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 175766 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu

410,894 soru

12,365,025 cevap

41,922 kullanıcı

Kategoriler

...