0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım gitmek istemiyor ağlıyor gerekli mi size

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Evet çok gerekli cocuklarin sosyal iletişimi el becerisi ve tertip düzene girmesi için hem zihinsel gelisim olarakta çok etkili kesinlikle anaokulu şart ilk gunler ağlayabilir bu çok normaldir ayni şey ilkokula baslarken olsaydı o zaman göndermeyek miydin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki gün dH gitsin alismazsa gitmez bnce hemen kesip atma ilk9kuldada Ağlarsa şimdi ki gibi istemediği için gitmedigini sanar 
tarafından
Eşimde gerek duymuyor
tarafından
Eşimde öyle düşünüyor ama tabi ben çocukların eğitimini daha çok düşündüğüm için pek umursamam çabalarım
0 oy
(855 puan) tarafından
Her anne çocuğunu tanır bilir gerekir gerekmez siz bilirsiniz. Şahsi fikrim zaman, gereksinimler, iletişim şekli vs vs herşey heran değişiyor ayak uydurması için evet gitmeli.
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Bence gerekli kalem tutmayi sinif disiplinini ogreniyorlar kuzenimin kizi direk birinci sinifa basladi yapamamis gecen sene bu sene tekrar birinci sinif okucak ogrenmeni dinlemeyip kac defa disari cikmis anaokuluna gitmek istiyordu ayıda birinci sinifi tutuyordu rapor alinip anaokuluna gidebiliyordu ama kuzenim fazla ugrasmadi simdi kizi mecbur gene birinci sinif okucak bu sene
0 oy
tarafından
Ne kadarlık kızınız acaba bize 3 yaş denildi 
(570 puan) tarafından
Anasinifi için 5 yaşını doldurmasi gerekiyor dimi
tarafından
Canım ana okulu mu erken bilmiyorum ki anasınıfı mi ram bize 3 yaş dedi
(570 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında bu sene çıkmadı anasinifi
tarafından
Hangisine erken gidiliyor ki
(3,895 puan) tarafından
Kreş üç yaş.
0 oy
tarafından
Bana göre gerekli 
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Bence gerekli ya ilkokul öncesi hazırlık, yani zaten gitmek istememesi normal bir durum cocgun zamanla alışacak , bana kalsa seneye 3 yaşındaki bebeğimi bile  kreşe vereceğim  kreş bile gerekli bence bebeğin sosyallesmesi adına seneye yarım gün krese vermeyi düşünüyorum kısmetse 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Bence çok gerekli hem de çookk
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Tabiki gerekli canım gitmek istemesinin sebebi siz olabilirsiniz biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor canım onun iyiliği için kapıdan girerken soğuk kanlı olun ve evdeyken okula gittiginizi ağlamasının okula gideceğini değiştirmeye etini okula gitmesi gerektiğini ve okulda iyi vakit geçirmesi gerektiğini anlat canım içeri girmek gibi hata yapma hiç alisamaz bende anaokulu öğretmeniyim en fazla 2 3 hafta  sürüyor sonra alışıyor koşa koşa geliyorlar içeri giren belim vardı kaydını sildirdi alışamadı kızı okula göndermedi ve ilk okulda çok zorluk çektiğini belirtti 
(1,127 puan) tarafından
Ve saati geldiğinde onu almaya geleceğinizi anlatın çocuk zaman kavramından şuan pek anlamayabilir tam günse 3 yemekten sonra seni almaya geleceğim diyebilirsin yarım günse 1 yemeğinden biraz sonra seni almaya geleceğim diyebilirsin
tarafından
Teşekkür ederim önerileriniz için

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 954 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elif2855 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy