0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Kızlar 7 aylık bebeğim var alt iki dişi patladı. Son günlerde vücudunda kırmızı içi dolu olmayan minik döküntüler çıktı. Sırtındada tıpkı isilik gibi şeyler bir çıkıyor bir kayboluyor. Alerji testi yaptırdım iki kere birşey çıkmadı. Acaba uyuzmu dedim 3 tane çocuk doktoruna götürdüm uyuza benzemiyor dediler. ( ama uyusun kuluçka süresi 2 haftaymış benim bebeğimde bu şikayetler 9 gündem beri var) uyuzsa mutlaka patlak verir dedi Doktor’un birisi. Cildiyeye randevu bulmak hayal zaten. Valla şaşordım kaldım. Kardeşim **** geçirmişti ama 4 aydan fazla oldu ve birdaha olmadı etrafımda başka **** hiç kimse yok. Sürekli aklımı kemiriyor bu düşünce. Baby Hicks balm kullanmıştım o sıralar acaba omu alerji yaptı diyorum valla delirmeme az kaldı kızlar. En son dediler diş çıkardıktan sonra böyle döküntüler olabiliyormuş. Sizede sorayım dedim ne olur birşeyler yazın çok çaresizim ya

1 cevap

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Evet diş çıkarırken hastayken dokuntuler olabiliyor **** diye dusunupte kendini strese sokma herhangi bir kasintisi falan var mı çocukta benim kızımda da çok yaşıyorum bu durumu bak simdi hasta ve bütün vücutta kirmizi döküntüler var 
(81 puan) tarafından
Aslında herhangi bir sıkıntısı yok. Gece mamaya kalkar içince uyur gün içinde de öyle. Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız gerçekten. İnşallah u****değildir stres yapmaktan bi hal oldum kaç gündür
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
13 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YSK (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,912 cevap

36,674 kullanıcı

...