0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir bebegin cocugun zayif olmasi annenin hatasi sucu  kusurumudur son zamanlar da artik buna kafami yorup agliyorum kizim zayif almiyor kilo yedirmekte sıkıntı yasiyoruz yani maadi imkan olmuyor haliyle kizim git gide yemegi unutuyor elimden gelenin fazlasini yaptığımi da dusunuyorum yedirsemde yemiyor simdi bunun sorumlusu benim ve resmen kendimi sucluyorum bj durumu nasil asicam umarim toparlanir kisa surede sizde böyle kendinizi sucluyormusunuz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini böyle suçlama bende etinden, sebzesine, meyvesini herşeyi veriyorum kilo almıyor biz anneler elimizden geleni yapıyorsak o çocuk kilo almıyorsa suç bizim değil belkide bünyesi öyledir. 
tarafından
Haklisiniz ama sonucta imkanlardan dolayi yedirememek bence bizlerin bizim sorunumuz belkice yiyici bebek cocuk olurdu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu annenin suçu değil yemek yemeyen çocuk zorla bile yemez benim kızım zorla yemez asla keyfine göre yer 19 aylik kilosu 9 kilo 
0 oy
tarafından
Kizim iki bucuk yasina girecek 9 kilo 100 gram ne yapyiysak olmadi yapisi bu.
0 oy
(59 puan) tarafından
Bnmkide zayıf cnm ne versek yemiyo istemyr elimziden geldikçe alıyoruz hiç bişey istemyr 26 aylık 11 kilo çok zayıf yani 
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Yanlis anlama ama cok şükür evime etinden sütüne hersey girdiği halde kızım zayıf oglumda tersine kilolu,yani bünye meselesi,bende öyleyim mesela dünyaları yesem 1 gram kilo almam bazılarına da bi lokma ekmek hemen kilo yapar 
tarafından
Yok estağfurullah haklisiniz bunye den artık diyorum bende
(9,619 puan) tarafından
Üzülme yani kendini suçlu hissetme benim kizimda aşırı iştahsız,ne bi tabak çorba içer ne ekmek yer ne yemek yer sadece kahvaltıda çeyrek ekmeğin içini anca yer bütün gün onla durur baska bise yediremiyorum,2 yasinda 10 kilo aşısı var bakalım hemşire bize ne diyicek,oglumda 2 veya 2 buçuk yaşına kadar zayıftı sonradan kilo aldı şuan kizininda tam hareketli dönemi ya o yüzden kilo almayabilir veya o yüzden istahsiz olabilir zaten havalarda cok sıcak biz büyükler bile sıcaktan yemek yiyemiyoruz onlarda muhtemelen o yüzden yiyemiyodur
0 oy
(56 puan) tarafından
Grubun en zayıf çocuğu bende canım

3.5 yaşı

Ama sadece 11 kilo aşırı aşırı zayıf 

Her şeyine baktırdım bı sorun yok ama zayıf çocuk 
0 oy
tarafından
Niye annenin suçu olsunki bak yengem çocuklara adam akıllı bakmaz bile çocuk orda burda yiyor yemek ama tosun gibi bense 3 öğün yediririm ama cılız bı cocuk
tarafından
Bugun saglik ocağında da bi kadin durumumu anlattim konuşurken esin be senin yuzunden olmus bu durum dedi aglatti beni zaten kafamdan atamıyorum bu dusunceyi
tarafından
Al sen bak o zaman de
0 oy
(7,037 puan) tarafından
Kendine psikolojik baskı yapma canım yese bile kilo almayan ya da kuru ekmek yese bile kilo alan bebekler var bünye meselesi bu yüzden kendine bunu yapma 
0 oy
tarafından
Ne alakası var ya hep boş konuşuyorlar benim bir kızım herşeyi yiyor kilo almıyor diğeri sade mama içiyor daha kilolu bünye ile alakalı o takma kimseyi canım kilo çok mu önemli sağlıklı olsunlar yeter 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Iki kizim var biri kilolu bir çocuk digeri zayif ne yani birine yemek verip diğerini ac mi bırakıyorum ne alaka yani bunye meselesi biri babasına digeri bana çekmiş sağlıklı olsunlar yeter zayif kilolu dert değil kusura bakma okadar hasta cocuk varken yani 
tarafından
Hayir beni boyle dusunceye maruz kaldiran gorenler iste bugun saglik ocaginda hemsire beklerken kadina durumumu anlattim sizin yüzünuzden olmus dedi
(5,233 puan) tarafından
Ay aman bakma sen kimseye sen anasının kim senden daha iyi bakacak ve ya buyutcek herkes kendi analigina baksin bisey demedin mi sustun mu onlar öyle diyince
tarafından
Icine kapanik bi kizim zaten bende cogu zaman kendimi sucladigim icin kadini bi anlik hakli buldum  agladim sadece kalkip
(5,233 puan) tarafından
Hic ağlama üzülme şartlarımiz belli hepimizin hergun et tavuk şunu bunu yicek halimiz yok zaten herseyin aşırısı zarar haftada 2 falan verebilirsek ne ala balık et ürünlerini saglik olsun cnm önemli olan bu kanlarını aldır bisey eksikliği vardır muhakkak ondan yemiyodur iştahı kesilmistir
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benim kızımda yemezdi doktora götürdüm kansızlık çok var dedi kan ilaçlarını aldım içirdim vitaminde aldım okulda çok hastalanıyordu onlardan sonra yemesi düzeldi seçiyor ama yiyorda Allah'ım yardımcınız olsun  hiç kendinizi yetemiyor yada maddi imkan yok diye  dert etme Allah'ın gücüne giider Allah'ım derdi de verir demanını da buda imttihan Allah'ım büyüktür 
(1,716 puan) tarafından
Kime ne yediriyon yada yedimiyon kimsenin haddi değil bunu konuşmak boş ver bak benim büyük kızım iyi kilo açısından küçügümde iyi ama ortancam zayıf hemde minyon ama çok hareketli demem o ki bünye ile alakalı ama doktora göster birde nerdesin hangi şehirde oturuyorsun
tarafından
Oyle zaten ama insan ister istemez takılıyor buna her cocuk farkli ste  ben istanbul beyoglundayim
(1,716 puan) tarafından
Ya keşke İzmir'de olsaydın da nasip senin yakınında ek iş boncuk, abiye ,yada başka iş yok mu evine ek para getiriirdin evin işini de yapar paranı da kazanırdın
tarafından
Bi is buldum iste ev temizligi 2 odali 300 tlye merdiven isi arastiriyorum bende birde ama cocugu birakcak kimsem yok ev isi de bulamadim onceden tekstil evime getiriyordu
(1,716 puan) tarafından
Burda olsan çok güzel fiyatlara boncuk işleri var en azından evine katkıda bulunurdun ama araştır özellikle gelinlikçilere gidip sorabilirsin elin iğneye yatkınsa eger

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 101 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyyeefe (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
11 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kekik4 (2,016 puan) tarafından soruldu

413,448 soru

12,447,407 cevap

46,193 kullanıcı

Kategoriler

...