0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (706 puan) tarafından
Ne yapmalıyım ya gerçekten şaştım kaldım ateş balgamlı öksürük var ilaç verdi doktor ama iştahına bişey demedi tavsiyesi olan varsa yardımcı olabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,052 puan) tarafından
Su ver bol bol ıhlamur içerebilirsin tavuk suyu yap ver hasta olunca büyüklerin canı istemiyor küçücük yavrucak ne yapsın (tabi yaşı uygunsa ver )
(706 puan) tarafından
8 aylık canım suyuda istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
(1,052 puan) tarafından
Emzirin meyve suyu verin bisküvi de olabilir böyle zamanlarda azda olsa ne yese kardır bence
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yemezse cidden zorlama hastayken yemiyorlar daha çok kusuyor bizimki en sevdiği şeyi ver yediği kadar iki gün aç kalsa birşey olmaz. Ben çok fazla takıyordum öğrendim iyice artık
(706 puan) tarafından
Valla içim sıkılıyor daralıyor çocuğum hasta olunca yaramazlıklarini özlüyorum.. dediğin gibi çorba vermiştim biraz zorladım tamamını kustu
(13,316 puan) tarafından
Boğazımı sıkıyorlar sanki böyle kemiklerim iç içe geçiyor alıştım artık zorlamıyorum iki gün antibiyotik varsa verirse doktor yani veriyorum kendi ne yemek isterse o kadar yiyor. Çok sıkma kendini
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Valla benimki de öyle bacım zorlama zorlayınca da kusuyolar benimki bi meyve püresi yiyodu sadece oda bi sabah onun dışında yalandan 3 4 dk emiyodu bugün şükür biraz toparladı tarhana çorbası falan içti 
(706 puan) tarafından
Aynen meyve ve yoğurt yedi sadece çorba yedirdim tamamen kustu
(10,879 puan) tarafından
Zorlama sende 1 2 kaşık bile içse çorbadan kardır öyle yap benimki de sadece yoğurt meyve yiyo
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Kaç yaşında yada aylik belirtmemissin ama zorlamadan (yetişkinlerin bile iştahı gidiyor) sivi beslemeye çalış bol su çorba ayran yogurt meyve suyu (evde taze hazırlanmış yese kesinlikle meyve ver derdim  ama belki puresini deneyebilirsin)ballı ihlamur cayi gibi. Hergun mutlaka ılık duş.Yasi uygunsa gerekiyorsa formül mama sonuçta 3 numaralı mamalar büyük bebisler icin bir sınır yok.
(3,896 puan) tarafından
Geçmiş olsun qcil şifalar dilerim
(706 puan) tarafından
Daha 8 aylık canım mama kullanıyoruz zaten 2 numara içmiyor doğru düzgün arı mama yapıyorum idareten içiyor meyve püresi ve yoğurt yiyor ama gece ne yapacağım bilmiyorum
(706 puan) tarafından
Teşekkürler bu arada
(3,896 puan) tarafından
Gece formül mama versen daha iyi tabi ama içmekte zorlanıyormus uyku arasında alıp versen uyandırmadan  belki işe yarar.

Ihlamur tadimi yaptıysan eğer 60-70 ml geçirmeyecek sekilde verebilirsin bu arada haberin olsun. Ihlamur boğazını epey rahatlatır, pekmez tadimi yaptıysanız 1 çay kaşığı pekmezde verebilirsin yada sulandırılmış icirirsin.Ama tadim yapmadıysanız sakın verme olası bir etkisini ayırt edemezsin.Gecmis olsun tekrar.
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Benim de 18 aylık kizim hasta aynı hiç bir şey yemiyor sadece süt içiyor bir de üstüne ishal oldu ama ben zorlamıyorum biz hastayken nasıl ıstahimiz kesiliyor onlarda aynı bir an önce iyileşirler inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 58 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 81 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
25 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,921 cevap

36,612 kullanıcı

...