0 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 8 aylık olacak 15 gün sonra ve bebeğim 6 gündür ishal ve her gün bir kalkıyorum yatağı komple kaka içinde nevresime kadar üstelik Allah'tan oynamıyor merak edip çocuk dr una götürdüm bişey yok geçer dedi sadece ardından kusmaya başladi acile götürdüm günde 6 kere calpol ver geçer dedi hiçbir test yapılmadı pzt günü için kendi çocuk dr undan referandu aldım ( ilk gittiğim başka çocuk doktoruydu) maflor da verdim ama etki etmiyor calpol de vermek istemiyorum çok sık bağışıklık kazanacak diye geceleri ağırısı okuyor sadece gece veriyorum 1 ölmek o kadar 

Nasıl kesebilirim ishali ek gıda alıyor ikindi de meyve maması yapiyorum içine 1 tam muz koyduğum halde yok bana mısın demiyor dişi de çıkıyor salgın da var enterogermina verilir mi 8 aylık bebeğe 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eczaneye sorabilirsin enterogermina için. Patates haşlama yedirmeyi dene bide
(2,204 puan) tarafından
Patates haşlama yedi etki etmedi enterogermina için sordum ama reflor verip işe yaramadıysa bu hiç işe yaramaz dediler
tarafından
Benim oğlanda tem tersi enterogermina işe yaradı
-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Yoğurdun içine nişasta karıştırip vermiştim ben. Ama oğlum 2bucuk yaşında hemen kesti ishali. Senin ki 8 aylık nişasta verilir mi bilmiyorum bı araştır istersen. 
(2,204 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım araştıeıp vereyim bende veriliyorsa
0 oy
(6,515 puan) tarafından
Benim kızımda tam 8 aylıkken ishal olmuştu doktora gittik ben rotadan şüphelenmiştim ama domuz gribi çıktı antibiyotik kullandık 3 günde geçti. Bu orada rota aşılarımız vardı bizim.
(2,204 puan) tarafından
Bizim de var canım rota aşısı pzr kendi doktoruna götüreyim o zaten kaka ısrar ve kan tahlili alıyor bu durumlarda tahlille konuşuyor o yüzden çok severim o doktoru

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 261 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
31 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
7 cevap 394 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu