0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanımlar size bişey sormak istiyorum. Ben dün baba evine geldm demistm ya bir türlü sigamiyorm bogukuyorm ve duramıyorum . Onun uzaklastrmasi var bende kendi evime geldm biraz eşya toparladım ama biraz burda durup kafa dinlemek istiyorum ben s..g.r kullanıyorum evde sürekli annem kaç tane ictgigme bakıyor babam beni kontrol ediyor uzuluyor muyum diye ve onlar benim bu halimi görsün istemiyorum bende biraz kafamı dagtmak istiyorum ve buraya geldm. Sizce kötü mü yapiyorum. 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çünkü alıştığın konfor alanı orası ama eşin seni aramamış bile bence durma orada git böyle hissetmen çok normal daha cok yeni herşey ama sen böyle en başından pes edersen daha emin ol çok ileriki zamanlarda yaşıyacaksın mecbur olacaksın babanın evine girmeye , şimdi ailen varken sana destekler Ken hayatını yeniden kurmalısın.
-Reklam-
0 oy
(9,155 puan) tarafından
Çocuk varmı canım çocuk yoksa çok rahat atlatırsın salla gitsin umrunda olmasın 
(54 puan) tarafından
Çocuk yok ama gerçekten kendi evimde durmak istiyorum sanki
(10,027 puan) tarafından
Çocuk yokmuş gir ise çalış kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven
0 oy
(256 puan) tarafından
Eşin hiç yazmadimi
(54 puan) tarafından
Hayir
(256 puan) tarafından
Çocuğun yokmuş zaten kaç kurtar kendini evet anne baba evine boşandıktan sonra sığmak çok zor Allah kimseyi düşürmesin ama bi is bulup ise girersin kafanı falan dağıtırsin biraz idare et
0 oy
(28,811 puan) tarafından

Çalışıp kendine ev tutabilirsin ailende destek çıkar yani bir karar aldıysan arkasında olman gerekir iyiliğin için.

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Cankm ailen belkş istemeyebilir eşin gelir saldırır falan diye 
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Uzaklaştırma varsa kendi evinde durabilirsin. Çocuğun da yok gir ise bak kendine
0 oy
(209 puan) tarafından
Çocuk yok diyorsun canım arkana bakmadan kaç ordan işe gir çalış evini tut anen baban sonuçta kimse evladının kötülüğünü istemez onlarda destek olur sana git o evden eşin gelip sana zarar verebilir 
0 oy
tarafından
Bencede kal kafa dinle 
0 oy
(8,296 puan) tarafından
O nerde kaliyo evde kalmiyosa
0 oy
tarafından
cok kafana takiyorsun bence biraz kendini dinle
0 oy
(50,982 puan) tarafından
ailenin yaninda dur gezmeye git dolas hava al 
0 oy
(157 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum üzüntünü doya doya yaşayamıyorsun ailen üzülmesin diye. Canın sıkılıyor si.ga.ra içemiyorsun. Evüni kendi düzeni özlüyorsun insan kötü bile olsa alıştığını ararmış. Ama bence o evde çok kalma. Bi anda toplan çık git. Kendine de can cekiştirme. Hem orda kaldıkça kocan gurursuz olduğunu ve ondan vazgeçemediğin düşünecek dötü kalkacak sen de kendini değersiz hissedeceksin. Değerli olduğun yere ailenin yanına dön hiç de arkana bakma. En büyük ceza unutmaktır.. 
(54 puan) tarafından
Beni görünce çok uzuluyorlar bende gerçekten o var yada yok evim olarak benimseydm hep burayı . Ailemin evi tabikide huzurlu ama eşyalarımı yavaş yavaş toplamak , anlıyorsunuz iste .
(157 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum tabi evinle vedalaş kalacaksan 2,3 gün kal mesela acını yaşa ama orda kalmaya devam edersen eşin seni herkese karşı gurursuz ilan edebilir. Sen bilirsin her şey gönlünce olur inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

405,787 soru

12,160,587 cevap

36,604 kullanıcı

...