0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ilk kez diyebilirim arkadaşımla dışarda buluscaz 2 bebeyim var biri 3 yaş biri 8 aylık 3 yaş olan hiperaktif asla beni dinlemez yapma dediğim şeyi yapar hep herşeyi karştrir gözden kaybolur vs

O yüzden biraz tırsıyorum gitmeye hani ben hep yalnız takılırım çünkü yanmda biri olunca çocuklara bakamıyorum yanımdaki kşiye odaklanamiyorum aklım hep çocuklarda oluyor

Acaba lafa daldan oğluma bişey olurmu diyorum hep Allah korusun siz gidermiydinoz yinede evet kafa dagtmakta iyi gelir ama çocuklar mâlum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer anlattığın gibiyse gitmezdim 
tarafından
Emin ol daha fazlası :(
-Reklam-
0 oy
(8,232 puan) tarafından
Arkadaşımı direkt eve çağırırım öyle bir durumda
tarafından
O bana hep geldi ama beni cagrmiyor hiç dışarda gezelim bunaldım diyor
(8,232 puan) tarafından
İki çocuk olduğu için çağırmıypr demek ki. O zaman buluşma. Çok da önemli değil.
tarafından
Aynen eşime dedim zorlanirsin ben sonra çıkarırım dedi
0 oy
tarafından
Mekana göre degisir
tarafından
Çarşıda gezecekseniz öyle hareketli bir çocuk durmaz.
tarafından
Evet bebek arabasına koyiyorum kendini atyo arabadan
tarafından
Arkadaşının coxugu yoksa o kucukle ilgilensin. Büyüklede sen ilgilen
Tek o olsa bir şekilde bakarsinda
tarafından
Var çocuğu olmasada bakmaz o süslü birisi topuklu falan giyiyor çantasından kemerone kadar kombin yapar susum bozulcak diye elini bile tutmaz cocugun
tarafından
Aman boşver o zmn. Az daha büyüyünce çıkarsınız.
Benim tek çocuk öyle huysuz değil
 O yüzden ben cikiyorum ama ben kendim için değilde kıžı zıpzipa götürürüm arkadaşla.
Kütüphaneye gidiyoruz içinde top havuzu var hem kitap alıyoruz hem oynuyoruz.
İlçede pek seçenek yok
0 oy
(106 puan) tarafından
Oyun alanı gibi bi yerde bulusabilirainiz canım oyjn ablaların emanet edersin hem kapali alanda oluyor sende arkadaşınla muhabbet edersin cafesinde 
tarafından
Oralardada durmuyor malesef
0 oy
tarafından
Seni iki çocuğun var diye çağırmıyor kendisinin kaç tane çocuğu var çocuklu insan evlerde buluşur Bence dışarıda zor oluyor ya Çünkü yaşadım biliyorum
tarafından
1 çocuğu var o bana kav defa geldi beni hiç cagrmyo
tarafından
Işte senin iki tane çocuğun var ya durmuyor Ondan dolayı genelde iki çocuklu insanları pek kimse çağırmak istemiyor benim de bir çocuğum var tanıdığın birinin iki çocuğu var Çocukları da yaramaz Ben de Doğruya doğru çağırmak istemiyorum Çünkü evi altını üstüne Getiriyorlar benim çocuğum da yaramaz hepsi birlikte oluyorlar mahvediyorlar ben Onlar gittikten sonra günlerce temizlik yapıyorum O derece yani
tarafından
Ama karşındaki kişi sana geliyorsa ?
tarafından
Biseyde diyemiyo insan işte bir kabul etme 2 etme 3.de gelmez heralde
0 oy
(679 puan) tarafından
Yazını okudum yorumları okudum ve kendimi senin yerine koyarak gitmezdim seni dışarı çağırana kadar eve çağıra bilir 2 çocuğunun olduğunu biliyor vee yaş küçük en iyisi ev kendi evin canım 
tarafından
Valla ben bı parka gidiyorum çocuklarla bana yetyor orası çünkü koştur koştur pert oluyorum eve gelene kadar çarşıda ne olur kim bilir eşimle ayda 1 cikiyoz oda yardımcı oluyo rahat ediyorum ben
(679 puan) tarafından
Ozaman en iyisi eşinle çıkmak canım yani çocuktur şımarır yerinde durmaz tam onların dikkatini çekme yaşları ve hersey benim der her gördüğüne
tarafından
Evet alıp alıp atiyo herseyi
(679 puan) tarafından
Çok normal böyle olması zamanla aşar bunları
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben ablamın evine bile zar zor gidiyorum,çok hareketli balkon açık cam açık ,oraya gidiyorum gerim gerim gerilip hiç bişey anlamadan geri geliyorum, dışarıda öyle daha kimseyle çıkmadım çünkü orda da bişey anlamıyorum,eşim yada kızlarım olmalı yanımda 
tarafından
Gitsem bende bişey anlamam eşimle çıkınca bile zorluyo bizi
0 oy
tarafından
Canim ona git evde oturun daha rahat olursun sohbet eder cay icersiniz
tarafından
Çok uzak bana ve beni davet etmiyor hic
tarafından
Ole arkadasmi olur bizim burda bi komsu var cok titizim vs ayagina yatiyor habire geliyor herkese kendi bir kere olsun davet etmiyor cocuklari kafasi goturmezmis cocuklular gelmesinmis gorusmeyi kestim
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Oyun alanlarının olduğu cafeler var oraları tercih edebilirsiniz buluşmak için 
0 oy
tarafından
Gitme bence rezil eder seni ben bir cocukla bile gitmem 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 282 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 578 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nehirr1 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,167 soru

24,397,306 cevap

349,838 kullanıcı

...