0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından
Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum korkuyorum yapamazsam diye kendimi nasıl hazırlarım onu da bilmiyorum ya son zamanlarda kafamı çok kurcalıyor kendimden kaçıp konuyu kapatıyorum galiba ne yapcam bilmiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,405 puan) tarafından
Tesettür ayetinin tefsirini okumanı öneririm mealini değil ama tefsirini
(599 puan) tarafından
Canım bişey soracam öğrenmek amacıyla
Tefsir ne oluyo ben mealini okudumda tefsirin ne demek olduğunu şimdi merak ettim cahil kalmışım
(7,405 puan) tarafından
Tefsir Kur'an'ı anlamada daha ayrıntılı anlatılmış canım o yüzden bir ayetin anlamını daha detaylı araştırıp öğrenmek istiyosan mealini değil de tefsirini okumak gerekir.
(745 puan) tarafından
Evet okudum meailini de acikliyor cok iyi geldi onunda etkisi olmaya basladi gibi teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Kalbinin sesine kulak ver canım hakkında hayırlısı olsun 
(745 puan) tarafından
Sağol canim allah razı olsun
0 oy
(2,146 puan) tarafından
26 yaşında kapandım o kadar geç kalmış hissettim ki kendimi... Bu Allah'ın emri. Hep öyle dedim kendime.  ALLAH'ın emri yani benim için gerisi yok.
(745 puan) tarafından
Bende 25 yasindayim gec kaldim diyorum buraya kadar da boyle geldim diyorum bilmiyorum icim karmakarışık
(2,146 puan) tarafından
Allah'ın emri var mı gerisi?
(745 puan) tarafından
Oyle dusununce yok tabi
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Öncelikle biraz kapalı kıyafetler giyinmeye başla birde her namaz sonrası düa et niçin kapaniyorux ile ilgili kitaplar oku burada çok post açılıyor bilinçsiz yapılan tesettür olmuyor sonunda patlak veriyor Allah nasip etsin inşallah 
(745 puan) tarafından
Normal hayatimda cokta acik giyinen birisi degilim ama basimi örtüp disari cikmak garip geliyor bilmiyorum
(2,643 puan) tarafından
Yavaş yavaş başla demek istediğim ve bilinçli bir şekilde örtün inşallah
0 oy
(6,707 puan) tarafından
Denemeler yap evde canım tesetturle ilgili ayetler oku 

Onu aklina getiren rabbim senden ümitli demekki☺️ nefsinle mücadele içinde ol her zaman inşallah başarirsin 
(745 puan) tarafından
İnsallah canim icim aciyor bazen cesaret edemediğim için boyle icimde bi ates bisey var gibi hissediyorum düşündükçe

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 521 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 546 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde oslem87 (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 723 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minimalist (127 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 136 göst.