0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (983 puan) tarafından
Yazmıştım buraya da kötüyüm diye. Mide bulantısı baş dönmesi titreme VS şeyler vardı. 

Dahiliyede kan verdim.. E nabızdan baktım şimdi hdl kolesterol bayağı düşük sanırım. Normalde 50 olması gerekiyormuş benimki 10. Çok mu düşük? İnternette kalp damar hastalıkları, damar tıkanıklığı kalınlaşması VS şeyler yazıyor. Bilginiz var mı ya? Bugün gidebilirsem sorucam doktora. MR da istedi ama ya pazar günü. Hâlâ şikayetlerim devam ediyor

3 Cevaplar

0 oy
(2,823 puan) tarafından
Biri iyi biri kötü kolesterol du ama bilemedim düşük olduğu için belkide öğle çok mu hareketli yaşamın var
(983 puan) tarafından
Yani evet. Kızım bir aydır mafetti beni. Ne uykusu var ne yemesi. Hep onlayım
(2,823 puan) tarafından
O yüzden olmuştur. Allah kolaylık versin takviye al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Naptınız acaba benim de düşük cıktı
0 oy
(508 puan) tarafından
HDL iyi huylu beyaz kan oluyor LDL kötü huylu yağ dokusu fazla olan kırmızı kan oluyor

Sizin hangi organinizdan kaynaklı olduğunu genetik olup olmadığını öğrenmeniz lazım aşırı düşük yada aşırı yüksek değerler olunca genetik faktörlere bağlı oluyor genellikle

Benim LDL aşırı yüksek dikkat ettiğim halde araştırma hastanesine gittim genetik dedi ömür boyu yaşayacam onunla karaciğer üretiyor benimkini en kötü ihtimalle karaciğer nakli olacam.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
11 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,129 soru

23,675,438 cevap

309,870 kullanıcı

...