0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (84 puan) tarafından
Biriki kere yengemin abuk subuk konuşmasını gordu eşim hakinda  vatsapımda smsleri silmiyorum ben ama ben asla ona uymam yani , ama kavga edince sen deyistin diyor onlar yikamış kafanı diyo , iki aydır internet paketim yok çok az miktarda kendim yukluyorum , siz olsanız ne yapardınız? Bana vatsapa girmiycen komşunun vayfay şifresini bile sildi telefonumdan , annemlerle konusmak istyorum bazen özlüyorum zaten ne götürmez ne girsturmez onlar ayda yilda biriki defa gelirse görüyorum bir telefonla konuyordum oda yok artık

2 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
Verdikleri akılı dinle dinleme farketmez sen eşin hakkında ileri geri konuşulmasına müsaade etmiceksin 
(84 puan) tarafından
Ama artık param da kalmadş ama eşim bilmiyo  kendim kontor yuklediyimi evet kapattım son gorunmemi annemlerde hep soyleniyo neden internetin yok neden vayfay çektirmiyosunuz falan filan canim sıkılyo
(122 puan) tarafından
İşte canım uygun du diye büyük boy deterjan yumuşatıcı aldım falan de gidip deterjanı kontrol etmez heralde kendine bı defa aylık paket yap bir ay internetin olur diğer aya kadar da paket paranı üç beş lira kenara koya koya biriktir
(122 puan) tarafından
Büyük boy deterjan aldım para bitti de
(84 puan) tarafından
Çok haklısın yaaa busefer oyle yapcam tavsiyen için teşekkürler
(122 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle şey mi olur ya resmen kısıtlıyor seni 
(84 puan) tarafından
Evet ayne. Öyle . Artık soyle sey yapmayi dusunyorum akşamları sabahları ondan kendime internet paylaşıyorum sürekli büyük boyutlu videolar indiryorum yemek tarifleri vs program falan . Sürekli onunki bitsin diye, bide artık aylık paket yapmak için para biriktircem , hatda dün sabah internet paylaştım kendime uyanıp gorumce kizdi bana sanki onun internetini kullanmak icin izin alcam telefonla oynuyosun birak su telefonları internetimi paylasma falan bende akşama kadar onun soylediyi o lafı mesaj olarak attım caninı sıkmak için eve gelip bisey dersede kavga cikarcaktım ama bisey demedi sürekli teıeofnla oyanmiyorum ama hep ona denk geliyo nedense

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 2,096 göst.
5 Mart 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde İrem Özçelik (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,065 soru

24,455,236 cevap

354,288 kullanıcı

...