0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,513 puan) tarafından

image

Kızlar çilek mobilya dan kzima bunları almak istiyorum henüz gidip bakmadm. Gorumcem de diyor ki sadece adı var hiç iyi değil markalar dior. Oda çocuklara pier cardinn yataklarını almıştı ama memnun degl. Çilek ten degil başka yerden bak diyor. Benim bu şekilde çok hoşuma gitti biraz pahalı ama bilmiyorum. Kızım henüz 17 aylık böyle bi baza alıp kenarına korumalk alcam. Tabi daha henüz yaramaz. Erkenden alıp koymak istiyorum git gide fiyatı artıyor herseyin. Mobilya alıp memnun kalan var mı kızlar 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,629 puan) tarafından
Yatak ortusu cok pahali digerlerinin fiyati normal.
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Dediği doğru sadece adı var..biz şimdi oda yaptırıyoruz çocuklarımıza babam çalışıyor MDF mobilyam Instagram sayfasınada bakabilirsin sırf mdfen yapılıyor uzun ömürlü marka takıntın yok sağlam ömürlük olsun diyorsan bakabilirsin canım
(1,331 puan) tarafından
İsmi MDF mobilya yazınca çıkıyormu bende alacağım bakayim
(7,456 puan) tarafından
MDF mobilyam kuzum
(7,456 puan) tarafından
(7,456 puan) tarafından
Sadece MDF yapıyorlar malzeme kalitesi vs bizde şimdi yaptırıyoruz evlenene kadar değiştirmeyi düşünmüyoruz mobilyayı o yüzden bir kere olsun dedik, odanın genişliğine göre vs tasarım yapıyorlar irtibata geçebilirsin burdan örneklerede bakabilirsin şehir dışındaysan şehir dışınada hizmet veriyorlar
0 oy
tarafından
10 sene olmuştur ranza yatak almıştım şimdi ayırdık yan yana kullanıyoruz. Memnunum şu an nasıldır ürünleri bilemem
0 oy
tarafından
cnm ben kullaniyorum 5 6 yil oldu yatagini almadim ama baza aldim ben .. dolap cekmece cok memnunum ici cok kullanisli. saglam bir mobilya.. ben ozellikle bir koltugumun boceklenmesi sonucu marka bakmistim o yuzden cilek aldim mdf gayet guzel.. alacaklarinin mdf olup olmadigina bak sadece
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ablam 5 yıldır kullanıyor çok memnun ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum..diğer markaları bilmem ama iyiki cilek mobilya aldım 
0 oy
tarafından
Nerde yaşiyorsun
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Doğru söylüyor 1 aene önce 15 bın lıra verdık cocuk odasına baza gaardrop ve şşifonyer. Yanı evet güzel falan ama verdıgımız paraya deger bo kalite göremedık
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Sadece adı mı varmış güldüm resmen 3 senedir bir kere taşındığımız halde gram bozulma yok. Al bence pişman olmadım. 
0 oy
tarafından
Çok kaliteli ve memnunum . Bebemin yatağını çilekten aldım taş gibi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Vinking (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
16 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.