Kizlar size birsey danışmak istiyorum şimdi ben 26 yaşındayım gecen yıla kadar okuyordum sonra 1 dönem calistim öğretmenim bu arada ilk defa bu yil hep evdeyim hamileydim mecbur isi biraktim 2 çocuğum var ama evde bunalıma giriyorum kpss ye çalisiyordum 2 yıldır olmadi ucretli de çalışmak istemiyorum gecen yil dedim evde boş duracagima yüksek lisans yapayım dedim mülakattan tam puan aldım 1. Yedeğe kaldım ama kısmet değilmiş olmadi siz benim yerimde olsanız tekrar yüksek lisans sınavına girer miydiniz? Zaten çalışamıyorum en azindan kariyere mi devam etsem diyorum bunalıyorum evin içinde esim demez oku veya okuma bakıyorum da artık lisanslar bile işe yaramıyor. Okulu bitirip herkes çalışmayı hayal ediyordu ama hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmuyormuş emeklerimiz i hep ziyan ediyorlar ben okulu bitirene kadar anam ağladı afedersiniz 8 aylik hamileydim okula gidiyordum çocuğum dogdu beş günlüktu gittim sınavlara girdim ama ne içinmiş boş diploma içinmiş başka hiçbir işe yaramıyor maalesef... Bu arada youtube kanalıma davet ediyorum sizi https://www.youtube.com/@kahvekokulukpss5979
bu arada ben mügeyi izliyorum hic halim yok bugun sizler neler yapıyorsunuz
Kışlık hazırlığı
Doktorların gelmesini bekliyorum öğle yemeğine gitmişler
Rabbim emegjnuzin karsiligini versin bende kpss hazirlaniyorum evet torpil diye grcek var fakat en buyuk vekilim Allah dedim basladim tkrar olur olmaz ben fiili dua mi yapayim da gerisi takdir i ilahi
408,503 soru
12,274,231 cevap
37,683 kullanıcı