0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızkar güneş gözlüğü takamıyorum yaa görmüyorum gibi oluyor takılıp düşçem gibi alışmamışım komik dimi  karşımda insan varken hele konuşamam gibi gözleri kısa kısa geziyorum keşke alışsam yaaa 

7 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Bende takamıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Bende takamam hep kafamda durur oyüzden nasıl olsa gözüme takmıyorum diye pazardan falan alırım gözlükleri :) geçen gün ilk kez çok hoşuma gittiği için orjinal aldım oda kafamda duruyor her defasında da eşim kafana tak diye mi aldık o gözlüğü diyor o görmeden yine kafama takıyorum farkettiği an gözlükleri tak diye uyarı geçiyor inşallah alışıcam :) 
0 oy
tarafından

Sen güneş gözlüğünü takamıyorsun :) ben normal gözlük takamıyorum uzağı göremediğim halde hem de :)

(932 puan) tarafından
Aynn bende uzağı göremiyorum ne güneş gözlüğü nede normal uzak gözlüğü kullanmıyorum vardı da uzak gözlüğü evde TV izlerken takıyordum sadece o da depremde ev yıkıldı alabildiklerimizi aldık onu aldık mı bilmiyorum bile bekarken almıştım 7 8 senelikti
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Astigmatım var bende takamıyorum onyğzden 0.50 gözler 2 olmuş
0 oy
(12,798 puan) tarafından
Ben çok seviyorum ama burnum güzel değil herkes sanki burnuma bakıyor diye takmak istemiyorum 
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Ben de öyleydim çözümü Ray-Ban da buldum. Kendi gözümden daha iyi gösteriyor diye espirisini yapıyorum hep:) biraz pahalı ama gozluk takamayamn ben şuan asla gözlüksüz dışarı çıkamıyorum 
0 oy
(8,110 puan) tarafından
Zaten gözünde güneş gözlüğü olup da benimle konuşanlardan nefret ederim. Bana mı bakıyor, başkasına mı belli değil? 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 198 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,313 cevap

42,598 kullanıcı

Kategoriler