0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (5,399 puan) tarafından
Kızlar listede börek var haftanin her sali gunu . Nasil borek yapsam acaba pisirip mi buzluga atsam yoksa cigden mi 

8 Cevaplar

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Bir evde her hafta börek mı yaptirilir yuh yanj cidden öğretmenler de coştu 
(5,399 puan) tarafından
Sorma ya. Pazaretsi patates sali borek çarşamba ekmek arasi oyle
(1,760 puan) tarafından
Ay komple sağlıksız bir de nasıl veliler izin veriyor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalem boregi sar at buzluga beslenme gunleri cikarir firinlayip pisirir atarsin beslenmeye.
(5,399 puan) tarafından
İşte her defasında firinda isitmaya kalksam yetismez sabah gidicem pisirip koyup sonra cikarip isitsam mi
tarafından
O zaman normal tepsi ya da tava boregi yap, pistikten sonra soguyunca kucuk kapakli kaba al bir sonraki gune beslenmeye koy. Bayatlamaz bisey olmaz 1 gece kapali kalsa. Tazeligini korur sadece sicak olmaz o kadar
0 oy
tarafından
Canım bir tepsi su böreği yap kızart dondurucuya köy akşamdan çıkart çözülsün korsun beslenmesine
0 oy
tarafından
Sigara börek yap olmadı kolay bi börek yap dolaba at her beslenme saati çıkar koy 
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Yufkaları bi tane bi tane buzluğa at. Pazartesi sabah cıkart bir yufka. aksam yatmadan sigara böregini sar. Koy buzdolabina. Salı sabah iki dakika da kizartirsin. Ya da pazartesi aksam kizartirsin. Sabaha kadar birsey olmaz. Sarıp buzluga atip yine aksamdan kizartsan da olur

Yada muska seklinde sarip da buzluga atabilirsin. Aksamdan birazini fırına verirsin. Yine sabaha birsey olmaz.

Peynirli muska seklinde uçgen yapip atiyorum ben buzluga bazen mis gibi oluyor. Çözmesini beklemeden yumurta sürüp fırına veriyorum  yiyeceginiz kadarini pisirirsin.

Ama genelde tek tek yufkayı atiyorum buzluga lazim oldukca cikartiyorum.
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Bizim hoca da yazmış çok saçmalık ya 

Ay birde çikolatalı ekmek yazmış ben çocuğuma yedirmiyorum onu okula çikolatalı ekmek yemeye gidecek 

Yüz yüze konuşacağım 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Sadece börek mi yazmış canım bizimkinde poğaça yada börek yazıyo ben poğaça yapıp attım buzluğa cikarcam birer birer
0 oy
(1,571 puan) tarafından
seçenek yok mu börek şart mı bızım de pazartesı hamur işi günü pogaca börek gözleme kurabıye çörek simit vs secenekler var

salı mesela patates günü kızartma fırında haslama yada salatası olabılır 

carsamba cıkolatalı ekmek ama çeşitlendırılenılıyor tahin - pekmez, bal, reçel vb. 

perşembe tost yada sandviç 

cuma serbest gün 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
2 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymen Alim25 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
+1 oy
2 cevap 66 göst.

411,763 soru

12,395,552 cevap

44,140 kullanıcı

Kategoriler

...