0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
3 yaşındaki kızım boğaz enfeksiyonu geciriyo fakat her hafta hastanedeyiz antibiyotiği bitiriyoruz ertesi gün tekrar atesleniyo neden olur bu enfeksiyon lütfen bilgi verin

3 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
Yatış yap canım doktara söyle yatış yapsın
(41 puan) tarafından
Her hafta acildeyiz boğaz kültürü aldılar Çarşamba günü polikliniğe gidicez kötü bişey çıkmaz insaallah
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Kbb ye götürün bence boğaza bademciklere bir bakılsın kbb daha doğru yönlendirir bademcikler.Bir yetişkin olarak bende farenjit var çocuk da böyle şeyler oluyor mu bilmiyorum ama farenjit tekrarlayan  boğaz enfeksiyonu sebebi.
(41 puan) tarafından
Peki bı tedavisi var mı
(4,225 puan) tarafından
Franjitte çok tozlu ortama girmiyorsun (bal ,ihmalamur zencefil iyi geliyor bana ) alerjisi yoksa bir dene. Ama kbb götür Dr olarak.
Benim kızımda 1.5 yaş sonrasi burun tıkanıklığı horlama başladı ara ara oksuruk 2 ay üste üste oldu aldim kbb götürdüm alerjik geniz eti buyumesi çocuk hasta değil ama bildiğin hastalık belirtileri var. Olması gereken ilacalri verdi de rahatladık şimdi tekrarlama sıklığı epey azaldi ilaçlarımız hep evde var.
Sende surekli tekrarlıyor dediğin için ben bademciklerini düşündüm açıkçası sen bir kbb götürdüm o en doğrusunu bilir belki antibiyotikler birsey yoktur.
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Antibiyotiğe ateş dusurucuye devam ettiğiniz sürece o çocuğun tabiri caizse bağışıklığınin anası ağlıyor. Bağışıklığı hiç güçlenmediği için de durmadan hasta oluyor. İlaçsız tedavi uygula. Ve ilaç kullandıkca her seferinde daha geç iyileşmeye başlayacak. Küçücük çocuk şimdiden ilaç bağışıklığı geliştirmiş bile olabilir. 
(41 puan) tarafından
Antibiyotik kullanmadan gecmiyo hiç birşey yedirip iciremiyorum insan çaresiz kalmasın herşeyi yapiyo

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 128 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,539 cevap

42,386 kullanıcı

Kategoriler

...