0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Bebeğime ek gıdaya başladık iştahı azaldı. Anne sütü ve mama yiyor. Az yemeye başladı ek gıda için istekli maşallah. 24 saatte 7 kez besliyorum. 3 saatte bir besleniyor 150cc mama içiyor 100 cc anne sütü. Bir mama bir anne sütü şeklinde ilerliyoruz. Biçok şeyi tattırdım tadım olayımız bitti sadece ilk kez kabak vericem bugün diğer tattırdığım sebzelerle. Mama ve sütü az yiyor normalde bitirirdi ama şimdi 100 cc anca içiyor oda zorla. Acaba öğün aralarını 4 saate mi çıkarmalıyım ? Aralarda ek gıda vererek

2 Cevaplar

0 oy
(4,686 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yanlış anladım cnm maması sutu  yeterli zaten  o yüzden yemiyor ek gıdada veriyorsun ya 4 saate  çıkar   ben de kızıma 3 saatte bir veriyorum 
(161 puan) tarafından
5 buçuk aylık doymuyor diyorsunda yemiyor ki
(4,686 puan) tarafından
Rahatsız mı acaba benim kızım rahatsız olunca yemez mamasini
(161 puan) tarafından
Evet bu aralar dişleri çok kaşınıyor doktora götürdüm bişeyi yok ama dişlerini çok kaşıyor ağzı akıyor sanırım diş çıkarıyor :(
(4,686 puan) tarafından
O yüzden  yemiyor cnm  ama öğün  araları iyi veriyorsun  zaten  diş sorunu için  yemiyor
-Reklam-
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Canım 3 saatte bir mama veya anne sütü veriyorum diyorsun çocuğa acıkma fırsatı vermiyorsun ki ek gıda yesin. Eğer ek gıdayı yese mama içemez mama yerse ek gıda yiyemez çocuk da el gıdayı tercih etmiş demek ki. Günde 3 öğün ek gıda ver aralarda kalan süreleri yine 3 saatte bir mama olacak şekilde tamamla. Mesela sabah 6 mama, 9 ek gıda kahvaltı, 12 anne sütü, 3 ek gıda öğle yemeği, 6 yine ek gıda akşam yemeği, 9 mama ve uyku. 
(161 puan) tarafından
Küçükya henüz o kadar ağırlık vermek istemedim aslında ek gıdaya 5 buçuk aylık sizin dediğiniz gibi yapsam olurmu ki acaba?
(1,984 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık şuan? Biz 5 de tadım yaptık 6 da bu şekilde düzeni oluştu. Şuan 1 yaşında sadece uykuya geçerken mama içiyor onun dışında hep yemek atıştırmalık vs
(161 puan) tarafından
Bu ayın sonunda 6 aylık olacak hemşire ile iletişime geçtim anne sütünü 100 yediği zaman 2 saat sonra ek gıda ver 3 saat sonrası mama bu şekilde düzen oluştur. Küçük bi kaseyi bitiriyor çünkü. Ek gıdayı yeme miktarına göre mamayı 2 yada 3 saat arayla verirsin dedi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 109 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 41 göst.
0 oy
5 cevap 258 göst.

405,650 soru

12,154,789 cevap

36,588 kullanıcı

...