0 oy
190 göst.
Aile kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar çocuğunu özel kreşe gönderen var mi? Çocuğum gitmek istemiyor ağlıyor sabahları erken kalktığı için. 1 ay devam edicez yöne böyle olursa sanırım okuldan alicam Bi sorun sıkıntı çıkarırlar mi 

7 Cevaplar

0 oy
(10,407 puan) tarafından
Çıkarmazlar ama alisilmayacak asilmayacak bi sorun değil bu 
(359 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anladım canım ne biliyim imza falan attım. Demesinler çocuk gelmese bile aylik ödeme yapın:D
(10,407 puan) tarafından
Sözleşmeye iptal edemezsiniz ödemeye devam edersiniz canım
(359 puan) tarafından
Oyle birsry yok muş canım sordum.
(359 puan) tarafından
Çocuğum okula gitmeyecek aylik 10 bin mi ödeyeceğiz:))
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Tüm gunmu verdin calisiyormusun çalışmıyorsan ogleci yapabilirdin 
(359 puan) tarafından
Tüm gün çalışmıyorum  sabah öğlen yok ya
0 oy
(5,235 puan) tarafından
Uykusunu mu alamiyo canim. Aksam gec mi yatiyo.
(359 puan) tarafından
Valla canım 9 ceyrek gece yatıyorum.orada eğleniyor ama giderken ağlıyor  içim cız  ediyor vicdan azabı çekiyorum bilmiyorum napcani  öyle servise binerken ağlaması küsüp arkasini  dönmesi  ya bittim orda.
(5,235 puan) tarafından
Daha erken uyumuyo mu canim. 8-8:30 arasi falan.
Bende 2 ay sonra gonderecegim 25 aylik olumca mecburi ise baslayacagim ama benim ki sabah 7:30 gibi uyaniyo kendiliginden.
(359 puan) tarafından
Valla canım 8 8 buçuk gibi yatirsam okuldan 4 de geliyor 4 saat vakit geçirmiş olucaz  okulda çok özlediğini söylüyor e tabiki bende... baba hiç göremiyor zaten
(5,235 puan) tarafından
Anladim canim . Okulda oglen uykusu var mi
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bende göndericem bu aralar baya erken kalkıyor 1 aya yazdirmayi düşünüyorum daha tadilati var
0 oy
(9,337 puan) tarafından
Benimde anne benim uykum var diyo.7 buçukta kalkması lzm 8.00 okulda sınıfta olmalı..bende 8 de en gece 8 buçukta yatırıyorum sabah daha zorlanmıyor fazla 
(359 puan) tarafından
6.40 da kalkıyoruz servis 7 gibi alıyor. Çok zorlaniyor
(9,337 puan) tarafından
E valahi haklılar ben bile zar zor kalkıyorum hazırlıyorum onu..onların istememesi çok normal.ztn çok saçma bir sistem sabahın köründe el kdr çocukların okula gitmesi bare anaokul kreşte bu sistem olmasin
(359 puan) tarafından
Aynen katılıyorum böyle olacağını bilsem hiç bu sene gondermezdim  uyku konusunda haksızlık yaptigimi dusundum  birde kışın 6.40da daha karanlık
(9,337 puan) tarafından
Benim 4 yaş dil gelişim geriligimiz var ondan yoluyorum yoksa yollamazdim bu sene
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Canim sabret alismak zorunda dunya ne yazik ki cok konforlu bir yer degil cocuklara siniri zorluklari sorumlulugu ogrenmesi gerekiyor evet sancili zor bir surec
(359 puan) tarafından
Orqsi doğru canm evde acayip sıkılıyor sürekli tablet ve TV. Kendisi istedi kresi  1 hafta oldu gördü herseyi orada keşfedecek bisey kalmadı sanırım sabah 6.40da kalkmak çok zorluyor ağlıyor gözümün içine bakarak uyumak istiyorum diye alsam MK ne yapsam bilmiyorum erken mi daha seneye zaten anaokulu vardı.
(2,987 puan) tarafından
Erken diye dusunme cnm 0 3 yas altin donem avrupadakiler en gec 2 yasinda gidiyolarmis krese oyunevine
Anne baba calisan olsn 9lmasin selcuk sirin de diyo kapatin tabela unversiteleri her yere kres anaokulu acin  keske her cocuk bu imkana sahip olsa
Evde olsa nolacak eskisi gibi mahalle kulturu akraba kulturu yok o yuzden daha da onem kazaniyo akran iletisimi kurmasi orada yasadigi zorluklar bile problem cozme yetenwginun gelismesine katki sagliyo
Valla keske her cocuk bu imkana sahip olsa
0 oy
(16,805 puan) tarafından
Benimki erkenden kalkar 3.5 yaşında uykum var diye ağladığını hiç hatırlamıyorum valla Benimki 7 de kalkar hemen okula gidenleri görüp oda gitmek istiyor ama almadılar anasinifina malesef.kresede göndermedim hem uzak hem baya maliyetli 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 751 göst.
30 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
22 Haziran 2022 Aile kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.