0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (16,940 puan) tarafından

image

dogdugu gün muayene eden doktor bu benler için muhakkak böbrek ultrasonu cektirmemi söyledi onunla alakalı sıkıntı olabilir dedi bana bir kaç soru sordu hamileligimle ilgili vs. İşitme testinden de geçmemişti doğduğu gün bugüne randevu vermislerdi. 3 günlük iken böbreklerine baktirdik çok şükür sıkıntısı çıkmadı içim rahatladı ama bugün işitme testine gittiğimizde sol kulağı için doktor biraz uğraştı belki oğlum uyanıp biraz ağladığı için bilmiyorum ama o benler için bize Diyarbakır Dicle universitesine sevk verdi bir doktorun nosunu verdi arayıp randevu alın Diyarbakır'a götürün dedi. Öyle diyince benim yine içime kurt düşürdüler ya. Dua edin sıkıntı çıkmasın oğlumda.

3 Cevaplar

0 oy
(122,948 puan) tarafından
emosum bisi olmaz damla veriyolar suruyon o benler dusuyo
(16,940 puan) tarafından
Benlerden yana sıkıntım yok saçları uzar görünmez vs ama kulaklarından yana ileride sıkıntısı çıkar mı diye düşünüyorum
(122,948 puan) tarafından
bence cikmaz sorun
-Reklam-
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Tedbir amaçlı canım götür bişey çıkmaz bence sen içini rahat tut 
0 oy
(4,144 puan) tarafından
İşitme testi yapılırken hiç hareket etmemesi gerekiyor milim bile oynasa başa alıyolar biz 1.30 saat uğraştık canım en sonunda uyudu da öyle yapabildiler eğer sonucu geçmesedi doktor derdi zaten işitme kaybı var diye 
(16,940 puan) tarafından
Yok yok çok şükür geçti her 2 kulağı testen ben de gördüm ekrandan geçti yazısını ama doktor öyle diyince tedirgin oldum
(4,144 puan) tarafından
Tedbir amaçlı baktırmanı istemiştir canım o benlerin duymayla bi alakası yoktur oda mesuliyet almamak için daha gelişmiş bi yer tavsiye etmiş baktırmak da fayda var hiç telaş yapma bişey çıkmaz inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 618 göst.
26 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 145 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,872 soru

12,164,223 cevap

36,616 kullanıcı

...