Merhaba kızlar dun ağlamaktan perişan oldum 2 çocuğum var 2021 yılında esimin bankadan 30 bin kredi çekip sanal alemde kumar oynayıp batırdığını öğrendim o zaman bi tane çocuğum vardı ne buyuk yeminler etti affettim çünkü öyle yeminini bozacak bi insan değildi. 2 Ay önce doğum yaptım düğünde takılan 100 gram bileziğim vardı en zor gününüzde bile vermedim beraber çalışıp ödedik borçları ama onlar hep duracak dedim arabası surekli bozuluyordu çocuklarla artık olmaz diye benden istedi altınları hiç tereddüt etmeden verdim çünkü 2 senedir hiç biseyine denk gelmedim çok inandım arabayı bi haftaya alacam dedi 2 hafta oldu 1 Ay oldu 2 Ay oldu araba yok.hergun araba nerde dedim yok içime sinen bulamadım bana güven dedi. Güvendim çok güvendim ta ki düne kadar annemlere gelmiştim bianda hakkını helal et bana bise olursa cociklar sana emanet felan dedi anladım.bisey olduğunu üstüne gittim söyledi o altın paramı yemiş üstüne bankaya dolu borç yapmış arkadaşlarından borç almış 300.400 bin toplam borç varmış gözü dönmüş kendimi oldurcem yaşamak istemiuroum diyor ben bağımlı olmuşum diyor elimde değil diyor bianda giriyorum aklıma bise gelmiyor diyor bian kafam gidiyor dedi yıkıldım ben 2 senedir saf gibi bıraktı sandim bilmiyordum ki bu adam bağımlı olmuş yeni çocuğum olduğu için işi de bıraktım bu borç nasıl biter perişanım. Çokta seviyorum bana kimsenin göstermediği sevgiyi o gösterdi 9 senedir hayatımda bi kez beni üzmedi hep bu kadar iyi bi insan hiç görmedim derdim ama bugün ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum böyle bataklıkta olduğunu bilsem 2. Bebeğimi yapmazdım çok çaresizim bana akıl verin