0 oy
822 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (300 puan) tarafından
Bikini bölgesine ağda yaptırmaya çok korkuyordum ve utaniyordum. Hamilelikte o karınla bile kendim jiletle falan yapmaya çalıştım. Jiletle yapınca iyice kötü oldu ağda çok zor olur diye iyice çekindim. Hem utandım hem acisi çok olur diye korktum. Ama bebeğim olunca kendime vakit ayırmak zor olmaya başladı çabuk çıkıyordu falan. Bugün bir cesaret gittim dedim sezaryen kesiğinin acısı kadar da olmaz sonuçta :)) ah ah boşuna çekmişim bu zamana kadar. Büyük kolaylıkmış. Artık iki günde bir düşünmeme gerek kalmadı. 

11 Cevaplar

0 oy
(12,902 puan) tarafından
Kiz delimisin ben heo kendim agda yaparim cart cart en rahati valla
(300 puan) tarafından
Kendim yapamıyorum ya çekmeye korkuyorum yarısı kalıyor:D
(14,741 puan) tarafından
Ne Marks kullanıyorsun
(1,265 puan) tarafından
Hagi marka kullaniyorsunuz bikini blgesine
(12,902 puan) tarafından
Kizlar onceden sesu kullanirdim ama sonradan zor gelmeye basladi isit falan surekli. Simdi agda bandi kullaniyorum. A101 in kendi markasini aliyorum genelde
(1,265 puan) tarafından
Hmm anldm tmm tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Bende çok korkuyorum vala özel bölgeye ağda yaptırmakta halen cesaretim yok normalde lazere gidiyorum ama hamile olduğum için agdaya başlamam lazım korkumu yenemiyorum
(300 puan) tarafından
Ben de aşırı aşırı korkuyordum boşunaymış. Hele hamilelikte neydi çektiğim o halde ya. Keşke gitseymisim
(628 puan) tarafından
Lazerli yere ağda yapılmaz canım. Jilet yapman gerek. Sonra lazere devam edersin
(677 puan) tarafından
Aa öyle mi bilmiyordum ya hiç
0 oy
tarafından
Ben 14 yaşından beri gidiyorum:) kesinlikle rahatlık lazere başlamıştım tam ikinci bebiş çıkınca yarım kaldı uine agdaya döndüm mecbur 
(300 puan) tarafından
Ben de bir çocuk olsun ondan sonra lazere başlarım dedim. Annem bilgisiz hiç demedi söyle yap hep kendim öğrendim ama ağlaya gitmeye korkuyordum
0 oy
(135,551 puan) tarafından
ooh mis gini dimi simdi☺️
(300 puan) tarafından
Genclestim  resmen bu kadar mı fark eder  :D
(135,551 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ben cerrahi eldivenle çekiyorum. Ağda gibi kökleri beslemiyor. Zaten lazerden sonra baya azalmıştı. O da kalanları bitiriyor yavaş yavas
(300 puan) tarafından
Ya onu nasıl beceriyorsunuz cidden ben hiç yapamam acır diye dokunamiyorum hiç
(2,737 puan) tarafından
Ben canının kıymetini çok bilen biri değilim ama. Eline gelen kılları kökünden tuttuğun gibi  çekiyorsun. Tabiri caizse kaymak gibi oluyor :D
(300 puan) tarafından
Çok uzamasına gerek olur mu? Bir denerim ama öyle çat diye çekme cesareti yok bende ya herhalde çekemem kalır:))
(2,737 puan) tarafından
Ağda içinde belli bir miktar zaten bekliyoruz ya o kadar yeter. Bi sonuçta ilk bir kaç çekişte acır sonra o acı orayı uyuşturuyor geri kalan kolaylasiyor. Yani zor olan ilk olanlar :)
(1,265 puan) tarafından
Hamilelikte yapardım çok görmeme gerek kalmazdı smdi.makinayla.aliyorm.bazen bıçaklı yeriyle ama hiç iyi olmuyor kökten alınca daha iyi ve azaltıyor makina ve eldiven tarzı bence ağda yaptım zamnlar bitane az çıkmazdi smdi seyrek cıkıyo
0 oy
(18,530 puan) tarafından
Utanma bende de vardı hayatımda ağdaya gitmiş değilim bu sene bir cesaret lazere gittim yaptığım en akıllı yatırımlardan biri oldu jileti ağdasi yok sürekli kıl çıktı derdi yok daha yarısında inanılmaz temizlendim tek sorun başkasına göstermek ona da bir kaç seans daha katlanıcaz mecbur 
(2,685 puan) tarafından
Acisina nasil dayandin bacim ben 8 seans gittim ne acisina dayanabildim nede bitti
(18,530 puan) tarafından
Benim acı eşiğim mi yüksek uygulama mı farklı bilemedim ama benim canım çok yanmıyor yani arada bazen acıdı dediğim oluyor ama dayanılmayacak gibi değil ve tek tük kıllar kaldı 6 seans bitti
(2,685 puan) tarafından
Buz başlikmi canim bende o yoktu valla ben dayanamadim bildigin yakiyodu keşke bendede bitseydi
(18,530 puan) tarafından
Alexander olan olması lazım yakıyor canim yani azcık uzun olduğunda koku oluyor
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Bence sürekli gitme günah sonucta canım ben  hep kendim yaptım sende yapa yapa alışırsın;)

Yanlış anlama beni lütfen 
tarafından
Kiz sen nerelerdesinnnn

Hangi agdayi kullanıyorsun oraya ben yaptım can cekistim sjsjsj
(6,708 puan) tarafından
Önceden kullandım aşko 5 sene kadar şuan  yani son 2 senedirr epilatörle alıyorum
BİM'in agdasini kullandım kurutma makinasiyla agdayi ısıtıp yapıştırıyordum  öyle çok güzel alıyor
(300 puan) tarafından
Kendim bacağıma bile yapamıyorum beceremiyorum adayı onu hiç hiç yapamam gibi geliyor
tarafından
Kizz ben geçen bacağıma yaptım hep batık oldu şimdi acil bana ağda markası lazım knk ayaklarım için kolay pratik birsey
(6,708 puan) tarafından
Kanka epilatörle alsana o daha kolay
tarafından
Nerden aldın peki
(6,708 puan) tarafından
Trendyol dan sipariş verdim heryerime kullanıyorum
Plips markası kablolu çok pratik agdayla iki saat uğraş sonra yapış yapış oluyor epilatörle tertemiz ediyor
tarafından
Bakayım balım onu yüzdeki kıla uyguluyor musun mesela eşimin yüzünde çıkıyor yanak üstünde onun için olur mu
(6,708 puan) tarafından
Yok oralar çok acır ben bıyıklarımı iple alıyorum eşini kini cımbızla al sen ben öyle yapıyorum benim herife:)
tarafından
Cımbızla alıyorum gulo ugrasmamak için dedim sjsjsjs :))
tarafından
Link at cano memnunsan
(6,708 puan) tarafından
Dur buluyum hemen
tarafından
Özelden at cano
(6,708 puan) tarafından
https://ty.gl/o0ph8i0zn9. Bitmiş heralde yinede favorilerine ekle gelir belki kuzum
(6,708 puan) tarafından
Anaa görmedim atmış bulundum
tarafından
Post kapanır diye dedim cano
0 oy
(845 puan) tarafından
Ayy bir başlasam lazere ötesi gelir bende sıkıldım jiletten ikinci gün kaşınmaktan bıktım vallaa 
0 oy
(230 puan) tarafından
Ağdayı bilmem de hayatta kendinize yapacağınız en büyük iyilik lazere gitmek bence :) kısaltma bile yapmadan seansa giriyorum daha 5. Seans da tamamen bitti bu zamana kadar niye gitmemişim diye kendime kızıyorum 
0 oy
tarafından
bende cart cart agdayla kendim yapiyorim fakat 6aylik olduk.zorlaniyorum esimden destek talebinde bulundum bakalim :))jilet mi bidaha aslaa
0 oy
(2,894 puan) tarafından
Ağdaya gitmek gervekten kolaylık ama günah boyutunu düşününce değmez gibi geliyor bir yerimiz de bize özel kalsa :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 781 göst.
5 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,395 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 559 göst.