Kizlar galba arkadasimi elimde olmadan kırdım.bir taraftan ayıp ettim diyorum bir taraftan da ayıp etmedim diyorum ama ses tonu kırıldı gibi hissettim.
Konu şu,benim çocuğun bir besigi var.yani aslında iki tane var .biri tahta biri park beşik.park beşiği hediye geldi kuzenden.biraz kullandım yaklaşık 6 ay kadar .sonra obur beşiği kurunca içine oyuncak koymaya başladım.fqkat çok yer kaplıyordu.kendi odamda tahtayı kurunca park beşiği kızın odasina götürdüm.kizin oda da çok aşırı ufak.neyse baktım kullanılmıyor satılığa çıkardım .hatta bir bayan bana iki üç gün muhdet ver alacağım dedi.o arada arkadaşımın hamileliğini öğrendik.benden o beşiği istedi.bende tamam veririm dedim.bayana üzgünüm satamiyorum dedim satiliktan kaldirdim.fakat yaklaşık 2 ay oldu arkadaşım almadi beşiği.mubarek beşikte katlanik hâli bile kocaman artı iç yatağı katlanmiyor .çocuğun odasına mübarek ceset gibi ortada duruyor çünkü koyacak benim de başka yerim yok.bu hafta sonu kışlık temizliğe kalkayim dedim.kizin odası ardiye gibi.besik orada ,oyuncaklar orada,küçüğün evde bindiği arabası orada.cocuga kipirdamaya yer yok.arkadasi aradım.fikrin mı değişti alacak misin beşiği ,fikrin degisti ise ya satayım ya birine vereyim oda ardiye gibi oldu temizlik yapacağım kalksın ortadan dedim.(arkadaş istemeseydi üç güne gidecekti beşik)bana yerim yok şimdi doğuma kadar elbet alırım kaldıracak yerim yok ama ihtiyacimda var diye konuştu.bende Allah'ım affetsin galba biraz sinirlendim ve sesime yansıdı.sonra yer kapliyorsa ve o zaman madem birine ver yada sat diye konuştu kapattı.sesi bozuldu.simdi ben napayim.kalduracak yerim yok .ortada ceset gibi.oglan kaç kere koşarken takılıp düştü.e doğuma da neredeyse 7 ay var.ne yapacağımi şaşırdım.evimde depo yok birşey yok kaldirayim.kirdim diye de uzuldum