Mesela merak ediyorum böyle değişik takıntıları olan varmi misal benim ekmeğin ters konulmasi birde wcye sol ayakla girip sağ ayakla çıkmak duasını okumak birde yerde kırinti görüp almayinca vicdan azabı çekiyorum alıyorum birde evde kıl olmucak yerde biyerde =D hemen süpüruyorum merak ediyorum böyle değişik şeyleri olan varmi acaba? ?
40 yil yuzumu yikamazsam umrumda olmaz ama ellerimi yikamazsam geberirim ellerimin kirli olmasina dayanamiyorummmmmm
Yastığım en değerli gibi bisey=) birinin yatmasını geç düğmesine bile sinir olurum bu eşim olsa bile ıslak opulmekden nefret ederim mutlaka yüzümü sabunlarım yemekde ağzını sapirdatana ağzında lokma varken konuşulmasına deli olurum daha varda en ön planda bunlar var
Islak kapı kolunu tuttuğum an sinirden deliririm niye ıslak ıslak tutuyojuz diye ve para takıntim var kağıt para da Atatürk daima üst tarafa bakacak Altta baktı mi huzursuz oluyorum hemen duzeltirim
Bende titizlik takintisi var biyerde toz gorunce pislik gorunce deliye donuyorum esim tuvalete her girdiginde cikar cikmaz yikiyorum arkasindan hesabini sen yap artik nefret ediyorum bu takintilarimdan yikasam uyuyamam aklima takilir
1,487,005 soru
24,309,408 cevap
344,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın