0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuk oldum aynı, genç kız oldum yine sonra kadın oldum yine aynı, babam la büyümedim hiç bir emeğini görmedim, annem büyüttü ama babam ilgisiz olduğu için annem tüm yükümüzü aldığı için dünyaya gelmemiz bile suçtu annem hep hissettirmişti. Annanemin evinde büyüdük orda da hep ne yapsak suçlanırdık bir ablam var iki kardeş . Genç kız oldum yine öyle varlığım , kız olmam, yürümem , gezmem, evlendim anneyim yine ne yapsam suçlu , misal biriyle görüseyim komşum olsun bir bakmışım darılmış olmucak şeyime alınmıştır karşımdaki yani işin özeti ben bu durumdan çok yoruldum, kimseyle görüşmeden olmuyor malum insanız fakat görüşüncede hep böyle şeylerle uğraşmaktan hani derler ya içim bulandı , kusura bakmayın biraz uzun oldu, hakkınızı helal edin...

4 Cevaplar

0 oy
(4,991 puan) tarafından
seçilmiş
 
En İyi Cevap
Yada küçükken yaşadıkların senin ozguvenini yitirmene sebep olmuş hep kendini ezik hissediyorsundur ondan olabilirmi 

Önce sen bir kendi benliğinle geri dön sen kendini özel hisset önce sen kendine değer ver 

Unutma bir sen daha yoksun bu dünyada 
(4,991 puan) tarafından
İşte sen sürekli bu şekilde davrandığın için o senin görevin haline gelmiş değil böyle düşünen insanları hayatından çıkararak başla yeniden
tarafından
Şöyle anlatayım sana annem yatalak hasta ve de bebeğim var , mesela ben daha önce annem hasta değilken bebeğim de yoktu , çocuklarımda büyüktü daha rahattım , fakat ben yardıma ihtiyacı olana koşamasam bile hal hatır sormaya çalışırdım, elimden gelen olursada yapardım. Çünkü anlarım sıkınt8 yaşayan insanın acısını. Fakat bu arayıp sorduğum insanlar da içinde ben şimdi kimseye faydam yok kendi sıkıntım yeterince var, hamileliğimdi , doğumumdu derken bana gücenmeyen alınmayan kalmadı misal kayınvalidem bile ben aramıyorum ilgilenemiyorum diye o bile alındi. Doğum yapan benim , yardıma ihtiyacı olan benim ama alınan başkaları . Bilmiyorum anlatabildim kendimi.
(4,991 puan) tarafından
Ben seni anladım zaten kuzum işte sen hep kendinden ödün vermissin hep onlar demişsin fazlasıyla yapmış simartmissin ee yapmayincada aa bununda bir yerimi kalkmış demişlerdir ama artık senin kendine bile zor yettiğini düşünmüyorlar çünkü sen bugüne kadar herkese yetmissin kendinden çocuklarından esinden kısacası hayatından ödün vererek
Bosver kendine hayatına bak bak ömür gidiyor her anının tadını çıkar
Rabbim anaciginada hayırlı şifalar versin inşallah canım
tarafından
İnşallah Canım başarılı olurum, bazen zayıf taraflarım sanırım bu hatalara düşmeme sebep oluyor. Çok teşekkür ederim seninle mesajlaşmak çok iyi geldi, annem içinde teşekkür ederim sağol.
(4,991 puan) tarafından
Bak kendinden ödün vermedikçe dahada kararlı olacaksın zamanla yeterki önce ben de
Sende sağol canm Allah'a emanet
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanki yaşamak suçmuş gibi bu dünyada ama ne yapayım Rabbim vermiş bana bu canı, bende Rabbimimi suclucam şimdi beni niye yarattın diye.
0 oy
tarafından
Gell sarilalim
tarafından
Sarılalım yalnız değilmişim .
0 oy
(7,743 puan) tarafından
Belli ki çok biriktirmişsin bazen ufacık bişey bizi geçmiş acılarımıza götürür ama ertesi gün güneş yeniden doğar yine rutinlerine döner insan başka çaremiz yok yaşamak zorundayız.
tarafından
Dediğine katılıyorum yaşadığım olumsuz bir sorun beni en eskiye götürdü , bu negatif enerjiyi atmak için kendimle kavga ediyorum , işte bazende patlama oluyor.

İlgili bir soru bulunamadı

396,465 soru

11,859,388 cevap

35,956 kullanıcı

...