Ah kizlar oğlumun dil gelişim geriligi var 3 buçuk yasmda özel eğitime gidiyoruz haftada 3 gün 1 saat ders alıyor
Ama doktorda kreşle destekle dedi
Bende yazdırdım kreşi saolsun okulun müdürü adam çok yardımcı oldu haftada 3 güne 2 bin dedi
Ama sknti şu servis yok...
Benim bı tane daha 9 ayli bebegm var araba var ama ben kullanamıyorum öğrenmeye kalksam 1 yılımı alır ve hemen trafigede çıkamam öyle
Yürüyerek gidip gelsem çok uzak bana en az 1 saat yol ve 2 bebekle kişin nasıl etcem
Bı srvis şirketiyle görüştüm yarın dönüş yapacaklar kizlar dua edin oğlumu alıp getir götür yapsınlar vallahi duşunmekten gözüme uyku girmiyor
Annem karşi çıkıyor yollama küçücük daha diyor kaynanam para konusunda pahalı pahalı diyor bende kreş fiyatlarından haberin varmı dedim
İnsanda heves bırakmıyorlar bı yandanda yol gözümde büyüyor.
Ben sknti değil ama çocuklar hemen hasta olurlar karda kişa getir götür yapmak zorundayım çünkü
Servis işi.olmazsa iptal etcem mecbur
Sizce ayarlayan müdüre ayıp olurmu iptal etsem adamın kapısına 2 kez gittim fiyat için oda hiç kırmadı herşeye tamam dedi
Kizlar napacam ben servis olmazsa :'( eşime artislendim ben gencim daha enerjim var falan dedim ama bebekler elimi kolumu bağlıyor