0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ah kizlar oğlumun dil gelişim geriligi var 3 buçuk yasmda özel eğitime gidiyoruz haftada 3 gün 1 saat ders alıyor

Ama doktorda kreşle destekle dedi

Bende yazdırdım kreşi saolsun okulun müdürü adam çok yardımcı oldu haftada 3 güne 2 bin dedi 

Ama sknti şu servis yok...

Benim bı tane daha 9 ayli bebegm var araba var ama ben kullanamıyorum öğrenmeye kalksam 1 yılımı alır ve hemen trafigede çıkamam öyle

Yürüyerek gidip gelsem çok uzak bana en az 1 saat yol ve 2 bebekle kişin nasıl etcem

Bı srvis şirketiyle görüştüm yarın dönüş yapacaklar kizlar dua edin oğlumu alıp getir götür yapsınlar vallahi duşunmekten gözüme uyku girmiyor

Annem karşi çıkıyor yollama küçücük daha diyor kaynanam para konusunda pahalı pahalı diyor bende kreş fiyatlarından haberin varmı dedim

İnsanda heves bırakmıyorlar bı yandanda yol gözümde büyüyor.

Ben sknti değil ama çocuklar hemen hasta olurlar karda kişa getir götür yapmak zorundayım çünkü

Servis işi.olmazsa iptal etcem mecbur

Sizce ayarlayan müdüre ayıp olurmu  iptal etsem adamın kapısına 2 kez gittim fiyat için oda hiç kırmadı herşeye tamam dedi

Kizlar napacam ben servis olmazsa :'( eşime artislendim ben gencim daha enerjim var falan dedim ama bebekler elimi kolumu bağlıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
İnşallah olur servis işi Rabbim gönlünüze göre versin 
tarafından
İnşallah hayırlısı ise olsun
-Reklam-
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Yavrum 1 gün içinde bu kaçıncı karar değiştirme 

Bencede ayıp olur ama sonuçta zorlanacaksin yapacak bir şey yok 
tarafından
Servisten haber bekliyorum eğer olmazsa müdür hiç bişey demem gitmem sadece sorarsa kibar dille anlatırım artik
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Doğum yapar yapmaz sırf oğlum için ilerde lazım olur düşüncesiyle hemen ehliyet aldım öğrenemem demedim gece gündüz çalıştım 2 ayda ehliyet alıp trafiğe çıktım normalde hiç hevesim yoktur ama sırf oğlum için öğrendim.Bence sende bir yerden başlamalısın.Kreş konusuna bişey diyemem ben konuşamayan çocukların kreşe gitmesine karşıyım ama bu benim düşüncem herkesin hayat şartları farklı Allah yardımcın olsun 
tarafından
Saolasin kuzum ehliyetim var ama cesaretim yok
tarafından
Kreşi doktor önerdi bende eşime 3-4 ay gönderelim.fayda ederse devam ederiz etmezse iptal ederiz dedim
(1,156 puan) tarafından
Canım cesaret edeceksin. Çocukların için. Bugün kreş yarın hastane sonra okul derken hayatın her yerinde karşına çıkacak en doğrusu o arabayı sürmek
tarafından
Eşimle konuştum tatil günlerinde gösterecek ufak ufak inşallah tez zamanda ogrenirim
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Annen ve ya kaynanan yakın mı. Kreşe götüreceğim gün gelse sende dursa bebeğine baksa sende o sıra çocuğu gotursen 
tarafından
Kaynanam yakın ama gelip bakmaz
tarafından
Yazdrdim diye bana laf ediyor ne gerek var diyor
(1,367 puan) tarafından
Keyfimden deseydin ya.
tarafından
Hiç sorma bak daha 4 ay önce falan diyodu ki çocuğu kreşe verin konuşamıyor diyodu şimdi yazdrdim ne gerek vardı o kadar para verilir mi diyor
(1,367 puan) tarafından
Fiyatı çok çok iyi yarım gun sordum kızım için 5 bin dediler
tarafından
Özel eğitim müdürü ayarladı sağolsun ama servisi nasıl etcem ben ya
(1,367 puan) tarafından
Taksiyle gitme durumun nedir
tarafından
Kaç yakar acaba
tarafından
Konumdan baktım 5 dk aracla
(1,367 puan) tarafından
Bı sor canim gerekirse o taksi firmasıyla anlaş durumunu anlat belki yardımcı olurlar
tarafından
2.6 km canım kaç lira olurki
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bence cocugu  için elinden geleni yapmalısın bebekler le zor olur çok haklısın ama orda sana ihtiyacı olan bi çocuk var benim annem kardeşimi hergun 2 saatlik yola sabah alır akşam bırakırdı :( 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 523 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 378 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
22 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meyra nur (86 puan) tarafından soruldu

412,137 soru

12,407,149 cevap

44,656 kullanıcı

Kategoriler

...