0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (1,221 puan) tarafından

Ben eşim kızım uyuyorduk kızımız ortamizdaydi düşmesin diye orada yatıyordu gece rüya mi gördüm ne oldu anlamadım kızım yataktan dusucek sandım yatağın ucuna gidiyor sandım ne akilsa ayağımla tutim dedim tekme atmişim eşime geldi çocuklarımızın katili dedi bana bütün gece ağrısına uyuyamadi şeyine vurmusum hahahhaah sizin var mı böyle komik seyleriniz 

Esiminde şöyle bir anısı var eşim uykusuna düşkün biri bebek sesi duyar duymaz pış pış demeye başlıyor yatak odasında yatıyor nöbetten geldi bizde evde oyun oynuyoz kızım bı an ağladı oynarken eşim başladı yatak odasından pış pış demeye çok gülmüştüm 

28 Cevaplar

0 oy
(455 puan) tarafından
Bende emzirip beşiğini yatirirdim sonra uyurdum uyku esnasin da emzirirken uykuya yenik düşüp kucağımdan düşürüp korkuyla uyanirdim bı bakardım beşikte uyuyor şükür derdim 
-Reklam-
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Hahaha gece esimin benim popoma vurup piş pisiyle uyanmıştım oglum zannetmiş 
0 oy
tarafından
Bı keresinde uyku sersemiydim bebeğimi ortamiza almstm agladiginda biberonu ona değilde yandaki besigine uzatmistim emiyor saniyodum tekrar ağladı baktım çocuk yanımda biberon besige doğru uzatmisim
0 oy
tarafından
Ben geceleri sürekli beşik yerine eşimi sallıyormuşum :)))) bide eşim hareket edince bebeğim düştü sanıp yataktan firliyordum :)
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Bimde hareketli kitaplardan alırken çok heyecanlı alıyordum bayağı bir komikti o anim
0 oy
(697 puan) tarafından
Eşimin her yatak sallanmasinda gözlerini bile acmadan eee eee pispis diye seslenmesi :D  
0 oy
(309 puan) tarafından
Üçüncü kattayiz diye korkum var çocuk düşer diye koridordan geçerken perdenin altında camda sigara iciyomus abim, bende oğlan cama tirmaniyo sandım tam kosuyodum tutmaya abim oldugunu farkettimde durdum çok gülmüştüm kendime :)
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Yanımda ki bebeğimi uzun süre yanımda aradım nerde nerde diye 

İlgili sorular

0 oy
60 cevap 1,684 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 636 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde BebegimiBeklerken07 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 995 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 938 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,557 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,402 cevap

39,132 kullanıcı

Kategoriler

...