0 oy
525 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sabah oturuyoz balkonda erkeklerin hepsi aynımı dedi aynı tabi dedim iyisi kötüsü dışında onu demiyorum dedi organı diyorum sen iki defadır evleniyosunya bilirsin her erkegin aynımı dedi o kadar sinirim bozulduki çok merak ediyorsan bulalım birini sana tecrübe et ne dersin dedim iyice haddini aşmaya başladın dedim her konuyu benim ikinci evliliğime getiriyor geçen diyo teyzen demiski kızın ikinciyi aldı isterse üçüncü biride var dedi gülüyordu hayırdır dedim amacın ne senin annem olmasa kıskanıyor dicem artk dün de dedim bütün torunlarinin akika kurbanını kestin oglumunkide sana düşer dedim gelmişken dedi burda kes kurbanı bende öyle dedim iyi valla diyo sen her koca aldığında bizde çocuklarına kurban keselim dedi zaten dedim beni buraya sürekli cagirmanin sebebi kurbanı burda keselim eti sana kalsın diye evime goturemicegimi biliyosun sürekli kafasında oyunlar dönüp duruyor

19 Cevaplar

+2 oy
(1,343 puan) tarafından
Kocalarının cinsel organın boyutlarını merak edene kadar annelik nasıl olur onu araştırsın
tarafından
İçinde ukte kalmış herhalde
-Reklam-
+1 oy
(1,343 puan) tarafından

Annenin ar damarı çatlamış kesin :angry:

tarafından
Bencede bana akıllısı denk gelmiyorki
+1 oy
(1,773 puan) tarafından
Senin etrafinda hep sorunlularla dolu bunlar nasil insan ya cok tuhaf gercekten
tarafından
Ne cevap vericegimi bilemedim valla
+1 oy
(7,692 puan) tarafından

Nazar var sende kesin :D mükemmel bi hayatın vardı noldu da böyle bi anda tersine döndü 

tarafından
Eşimle çocuklarımla hayatım mükemmel çok şükür ama ailem kaynanam fena bozuldu kilometrelerce uzaktan huzursuz etmeyi beceriyorlar
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Tövbeler olsun ben ne okudum sapıklık var galiba annendee düşünceleri de bir garip yanı anlam veremedim 
tarafından
Bende sapıklık tan başka bişi düşünemedim malesef
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Ne dicem bilemedim valla
0 oy
(448 puan) tarafından
Ayy tövbe ne kadar ayıp anne de olsa anne kız arasında bir sınır ve çizgi olmalı Allah hidayet versin 
tarafından
Annemde sınır utanma diye bişi yok kalmamış
0 oy
(255 puan) tarafından
çok çok iğrenç bir soru muhabbet.Nasil bı ilişkiniz War anlamadım insanda ar damar olması lazım ya
tarafından
Hiç bı zaman normal bir anne kız muhabbetimiz olmadı ki her sorusu akıl almaz şeylerle dolu evlendigimden beri dolayli sorulardan soruyodu şimdi açık açık söylüyor
0 oy
(122,990 puan) tarafından
igrenc bi konusma kaynanani dinleyip gitmeseydin keske
tarafından
Valla şuan ona hak veriyorum pişman etti beni üç günde
0 oy
tarafından
Kız k.bkma ama seninde normal postlar açtığın söylenemez nick görünce he dedim geçtim 
tarafından
Haklısın valla billa hayatım bir gün normal geçmiyor anormallikler hiç peşimi bırakmıyor atsam atilmicak satsam satilmicak ailem akrabalarm var ben bile hayret ederken size hak veriyorum
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Ay çok ayıp ya ,her erkeğin organı aynı mı falan töbe estağfurullah nerden annenin aklına geliyor bunlar çok tuhaf ya ben utandım burdan
tarafından
Oda ukte kalms içinde hepsi siyahmi beyazmi aynimi işlevi merak ediyormus kızıda ikinci kez evlendiya soracak başka kimse bulamadı
(5,064 puan) tarafından
Allah'tan evin yakın değil annegile, sanki senle dalga geçip alaya alıyorlar gibi,2. Ye evlendiysen ne var bunda suç mu? Ve bunu ilk yapan da sen misin sanki nolmus
tarafından
Annemde babamn ikinci eşi bekar olarak babamı alms bazen annem olduğuna şüpheleniyorum
0 oy
tarafından
Teyzenede annene de inanamadım sana destek moral olacağına alay edercesine konuşmak evlerden ırak. 

çok çok fazla mesafe koy ikisinide hatta böyle konuşan herkese koy 
tarafından
Gel gel dedi özledik dedi gelmisim hadi oğlunun kurbanını al burda kesicez diyip duruyo eşim bilir diyom sünnetini burda yaptk kurbanda burda kesilicek diyo derdi et sdce
tarafından
Kesme boşver evinde kes
tarafından
Bende diyom eşim evde kesmek istiyor yok kurban bizim hakkımız burda kesilmesi lazm diyo eşinde şuan para yoksa ben alırım keserim maaş alınca bana göndersin diyo dedim esimede böyle konuşma kendini küçük düşürme bu kadar
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Bunu yapan öz annenmi
tarafından
Evet ne yazıkki
0 oy
tarafından
Tövbeeee yarabbim annen neyin kafasını yaşıyor 
tarafından
Bende çözemedim damadının şeyini merak edecek kadar ne yaşıyor bilmiyorum
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Damadının s*kını merak etmeyen de yani ne bıleyım estağfurullah tövbe tövbe 
tarafından
Bende onu çözemedim yani annem sonuçta başkası olsa neysede
0 oy
(20,288 puan) tarafından
Bence bi arastir oz annennmi degilmi baktir bana hic normal gelmedi bu sorular asla bi anne bu kadar seviye olarak düsemez düsmemeli
(20,288 puan) tarafından
Cidden soyluyorum baktir kiz nasil bi anne evladina bunu yapabilir ben olsam şahsen annemle muhattap olmam bidaha
tarafından
Annem zaten beni oldu olası hep menfaat kaynağı bisiler koparma peşinde hiç bı zman ne annemden ne babamdan sevgi anlayis konusunda bir damar alamadım bazen eşimin çocuklarıma olan bağımlılığını görünce içimden acaba ben uveymiydim eşim uveyse benim anne babam ne o zmn diye sorguluyorum
(20,288 puan) tarafından
Haklisin valla bence mesafe sart
tarafından
Her gelişimde burnumdan getirir bı sonraki sene yine memleket özlemine dayanamıyor geliyorum yine pişman ediyor
(20,288 puan) tarafından
Bence dayanmaya calis annen degisik biri
0 oy
(4,816 puan) tarafından
Iyy buna inanmak istemiyorum 
tarafından
Sen bide yasayani düşün sorduğundan beri annemin eşimin şeyini neden merak ettigini düşünüyorum
0 oy
(445 puan) tarafından
2. Kez evlenmen çok normal ama benim aklımın almadığı bı annen kızına bunu nasıl sorar tövbe yarabbim 
tarafından
Neden merak eder yani bir anne kızının hangi eşinin hangi şeyini niye sorar bitane akıllı insanla oturamicam hayatmda
(445 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bu sorular karşısında canım vallahi akıl alır gibi değil
tarafından
55yasina gelmiş bu yaşında bu sapkınlık neyin nesi ya sanane eslerimin organindan bide aman ne var sanada bişi sorulmaya gelmiyor diyo sanki normalmis gibi
0 oy
tarafından
tovbe bismillah yaa ne kdr ayip seyler bunlar nasil annem oyle seyler der Allah akil fikir versn
tarafından
Allah hidayet versin iki rahmetten birini versin insanlar yaslandikcami bunuyorlar saçmalıyorlar anlamıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 341 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,120 göst.
0 oy
19 cevap 905 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu